Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » (tobbi lent) mit tegyek hogy...

(tobbi lent) mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
most kaptam egy "pofont",ugyanis a szuleim kozoltek velem hogy:utaljak hogy mindig csak hulyeskedek,hogy hanyag vagyok,hogy nem szeretek tanulni.eleg sokat trollkodom csupan viccbol,hulyesegbol es van hogy meg sertodnek.es hat mindig olyan csajt szurok ki magamnak aki en irantam sose ereztobbet,pedig mindig a kedveben jarok,es minden nap o ra gondolok(es hat,most epp akibe bele zugtam epp hogy 00000000000000000000.1% eselyem van) eleg el cseszett lehetek :/
2012. jún. 7. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok válaszolni, hogy komolyodj meg.A vicceskedésnek is vannak határai.Ha látod a szüleiden, hogy már nem nevetnek és kérik, hogy hagyd abba amit csinálsz, fejezd be egész egyszerűen. Próbálj meg szeptembertől szorgalmasabb lenni. És lehetőleg felejtsd el azt a lányt, ha nem érez többet barátságnál. Ennyit tudok tanácsolni.
2012. jún. 7. 23:52
 2/5 A kérdező kommentje:
en is gondoltam erre deez szinte 75% valtozas lenne :/
2012. jún. 8. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak a szemléleten kéne változtatnod és az álomvilágodból kinyitnod a szemed.

Azért kell tanulnod, hogy felvegyenek továbbtanulni, hogy képes legyél további sulikat is elvégezni. Ha lesz 1-2 diplomád, kaphatsz egy jól fizető állást, végül élhetsz mint majom a vízben. A jó csajok a biztonságot nyújtó pasikra vadásznak.

Ha hanyag vagy nem kapsz munkahelyet, éhezni fogsz és lesz egy büdös, fogatlan barátnőd, akivel azon fogsz veszekedni, hogy jobb kaját talált a kukában, mint te.

A szüleid próbálnak terelgetni a jobb élet felé, de igazából neked kéne döntened a sorsodról. Nem nekik kéne tanulnod, hanem magadnak. Az csak egy melléktermék lenne, hogy ezzel örömet okoznál nekik és büszkék lennének rád.

A szerelemmel kapcsolatban pedig nézz körül hogy mennyi jó csaj van még a világon és mindjárt belezúghatsz még kettőbe.

Az esélyed és a lehetőséged meg van mindenre.

Hülyülni pedig lehet úgy is, hogy közben jól tanulsz.

A kettő nem zárja ki egymást.

2012. jún. 8. 05:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben,megprobalom. koszi :D
2012. jún. 8. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:

3. válasz: Ez kész. :)))

Azért a diplomától nem kell túl sokat várni. Sok diplomás lúzer van, és sok diploma nélküli sikeres ember is.

Ha valaki nem utál annyira iskolarendszerben tanulni, mint én, akkor, természetesen, szerezze meg a diplomát!

2012. jún. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!