Telefonbetyárkodás?!
Figyelt kérdés
telefonbetyárkodás szemtanúja lettem, azon tanakodtam, ugyan lehet-e ebből rendőrségi ügy? mert igazán félek, elég felháborítónak tartom,hogy ilyet csinálnak a mai fiatalok,bezzeg az én időmben..még azt se tudtuk mi az a telefón2012. júl. 22. 01:24
21/30 anonim 

válasza:

Lehet, hogy ti igen. De akkor tartsátok tiszteletben azt is, hogy mások meg NEM.
Ettől függetlenül a véleményem változatlan.
És, ha érdekel, engem kedvelnek az emberek, pedig ezek szerint egy "hülye depressziós meg fapofájú álszent bunkó" vagyok.
Szép estét nektek is.
23/30 anonim 

válasza:

Bocsánatot kérek, visszavonom, amitt írtam. Talán igazad van.
24/30 anonim 

válasza:

Nem kell bocsánat :DDNem is értem mire:D inkább gondolkozz, azzal többre megy az emberiség.
25/30 anonim 

válasza:

egyrészt rohamom lesz ettől a bezzeg az én időmben dumától (reflexválasz: xarom le, most az ÉN időm van) másrészt nyáriszünetben a legtöbb táborban megtörténik, és tök vicces (mi tavaly felhívtunk valakit, Korda györgyöt kerestük :D) harmadrészt ha elakarsz menni a rendőrségre, csak tessék: jónapot, XY vagyok, a szomszéd gyerek telefonbetyárkodott. válasz: ÉS????? Tudod bizonyítani????simán kitörli a hívásnaplóból! rejett számon csinálta? a hívott illető se tudja bemutatni, de lehet (ha pl kedveli a telefonbetyárt) hogy NEM IS AKARJA! amúgy: Mi közöd hozzá? Béluka felhívta a haverját, Józsikát hajnali egykor, és bemondott valami vicceset. amennyiben nem Józsika anyja vagy, közöd? Ha Józsika anyja vagy, törődj bele, hogy az éjjeli hívások hozzátaroznak a kamaszhoz.
26/30 anonim 

válasza:

Hú, de gyorsan eljutottunk a "fiatalok telefonbetyárkodnak"-tól a munkahelyi, mentőszolgálat diszpécserének, idős néniknek a zaklatásáig.
27/30 anonim 

válasza:

Miért, az talán nem telefonbetyárkodás?
A veréb az madár, ne b*sszon már át.
28/30 anonim 

válasza:

XD a tel.betyárkodás nem bűncselekmény."bezzeg az én időmben" ilyet a dédmamám mondott mindig,csakhogy ő már 95 éves volt.te nemhiszem,hogy annyi vagy
29/30 anonim válasza:
Van számítógéped??? -.- :D:D:D
30/30 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért háborodtál fel ilyenen. Nyilván te is csináltál ilyesféle dolgokat jó magad szórakoztatására. Te még akkor lehet, hogy nem ismerted ezt a módszert, de elárulok valamit: nagyon sokan ezt poénnak veszik fel a telefon másik végén, és az én szívatásaimnál (tegyük fel a 30 hívásból) maximum 5-en szitkozódtak. Miért kellene ebből rendőrségi ügyet intézni, nyilván te sem voltál egy álszent. Ahogy senki sem az. Mivel te már felnőtt vagy, talán benőtt a fejed lágya, ezért tartod zavarónak mások szórakozását. Vagy netán féltékeny vagy mások fiatalságára?:) Üdv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!