Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Telefonbetyárkodás?!

Telefonbetyárkodás?!

Figyelt kérdés
telefonbetyárkodás szemtanúja lettem, azon tanakodtam, ugyan lehet-e ebből rendőrségi ügy? mert igazán félek, elég felháborítónak tartom,hogy ilyet csinálnak a mai fiatalok,bezzeg az én időmben..még azt se tudtuk mi az a telefón
2012. júl. 22. 01:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%
Leszedhető ajtajú NDK-turmixgép! :)))) De jót nevettem én is, szerettem ezt.
2012. júl. 22. 03:23
 12/30 anonim ***** válasza:

Azóta hogy megtaláltam a topicot, telefontréfákat hallgatok!:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=bXSeZ7GQsRo&feature=relmfu

2012. júl. 22. 03:41
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Jajj ugyanmár, miért kell ilyen fapofának lenni. Persze most ha abból áll valakinek a telefonbetyárkodás hogy össze vissza anyázik, az más, akkor megfogod a telefont beleüvöltöd, hogy a tiedét, és lecsapod. De most rendőrségi ügy... Szerinted ezzel fog foglalkozni a rendőrség? Itt tucatszámra ölik az embereket az utcán, de a rendőrség azzal fog foglalkozni, hogy valaki felhívott téged telefonon és megmondta hogy 7 nap múlva meghalsz.

Vannak olyanok akik tényleg eléggé viccesen csinálják ezt. Láthatunk ilyeneket youtube-on. Bezzeg a te idődben, anyám 50 éves, és mesélte, hogy kiskorukban a húgával azzal szórakoztak, hogy az ablakukkal szemben lévő hentest, felhívták, hogy rendelnek x kiló hurkát, meg kolbászt meg a fene tudja mit, de ilyen ipari mennyiségben, nézték ahogy a hentes készíti elő, és amikor megkérdezte a hentes hogy hova vigye, akkor megmondták hogy "ahova akarja" xD

Legyen már egy kis humorérzéked. Még rendőrségi ügy... :DDD

2012. júl. 22. 14:43
 14/30 anonim ***** válasza:
2012. júl. 22. 14:55
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
Ebből miért lenne rendőrségi ügy? És hogy lehetsz ennek szemtanúja? Szerintem nincs benne semmi felháborító, sőt vicces :D én is csináltam, nem is egyszer, és velem is csinálták, nem értem hogy ilyen dolgokon miért kell felhúzni magad.
2012. júl. 23. 11:58
 16/30 anonim ***** válasza:
91%
"Jó napot kívánok, Mikorka Kálmán kötelességtudó állampolgár vagyok, és láttam, amint két kilencéves gyermekkorú nevezetes Kiss családot telefonon felhívott, és azt javasolta nekik, hogy lakásukat cseréljék nagyobbra. Kérem, haladéktalanul cselekedjenek, és bilincsben vezessék el őket. Mégiscsak felháborító, kérem, manapság mit meg nem engednek maguknak a fiatalok, bezzeg az én időmben. Azt sem tudtuk, mi a telefon, nemhogy a telefonbetyárkodás. Tréfálkozni? A mai világban? Kérem, a magyar a legdepressziósabb nép, tartsuk ehhez magunkat! Viselkedjünk! Vízzel teli lufit dobtak ki az erkélyről? Verjük meg őket! Lépcsőházban vihognak? Könyörgöm, akasszuk fel! Telefonbetyárkodnak? Feljelenteni a rendőrségen! Kérem, azonnal intézkedjenek. Veszélyes bűnözőkről van szó!"
2012. júl. 23. 12:12
 17/30 anonim ***** válasza:
23%

"Jaj, ne légy már olyan fapofa"

"Legyen már egy kis humorérzéked"

Nem. Ehhez nincs. Nekem sem. Akkor bizonyára a bombariadókkal is legyek ilyen véleményen, mert milyen jó is az, amikor ki kell üríteni egy állomást... aki csinálta, az a 14 éves hadházi cigánykölyök, bizonnyal hasonlóan jól mulatott rajta, mintha telefonbetyárkodott volna. Ahelyett, hogy iskolapadban ült volna.

Találjanak jobb szórakozást, vagy ha mégsem, akkor meg olyannal csinálják, aki VEVŐ RÁ. Ne a mentőszolgálat diszpécserével, ne idős nénikkel, ne cérnaidegzetű emberekkel.

Sajnos nyilván nincs jogi következménye, amíg nem tekinthető zaklatásnak.

2012. júl. 23. 21:42
 18/30 anonim ***** válasza:
91%
Fals bombariadó nem egyenlő telefonbetyárkodással.
2012. júl. 23. 21:50
 19/30 anonim ***** válasza:
74%

És most ki beszélt arról, hogy az vicces? :D Meg az már bőven túllépi a telefonbetyárkodást :D

Nembaj ez az mindenki legyen hülye depressziós meg fapofájú álszent bunkó, aki még magán se képes röhögni, csak felháborodni mindenen HAJRÁ!!!

2012. júl. 23. 22:12
 20/30 anonim ***** válasza:
19%
Mert ti biztos örülnétek, ha telfonbetyárok zaklatnának a munkahelyeteken vagy az otthonotokban, amikor épp nem vagytok rá vevők.
2012. júl. 23. 22:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!