Eddig a 'tökéletesek' társaságában voltam és itt is nőttem fel. Vagyis nagyon sokat számít a kinézet emellett a tanulás is! Na de én nagyon elcsesztem a dolgot. Most megyek 9.be mindenki aki ebben a körben van a megye legarősebb, legelit iskolájába tanul tovább.... csak én nem! Nem sikerült úgy a felvételim oda ahogy szerettük volna. Bár gimibe megyek tovább tanulni mégis a szüleim kivoltak és persze én is, hogy hogyan fogok oda beilleszkedni. A szüleim azt mondták ,hogy megválnom egy időre a márkás ruháktól ,mert hogy szerintük így könnyebben tudok majd barátkozni ebben az egyszerű gimnáziumban.Mondtam nekik ,hogy én nem azért megyek gimibe ,hogy barátkozzak hanem ,hogy tanuljak... de nem ők nem így gondolják:s
Mit tegyek? Nem szeretnék megváltozni sem.. hiszen az egész család ilyen:S hogyan legyek rokonszenves miközben ordítani az elitség rajtam ha tudna.?
Rólad nem az elitség hanem a beképzelt sznobság ordít. Teljesen m1 milyen ruhákban mész iskolába, ha visszaveszel az arcodból és nem tekinted magad felsőbbrendűnek akkor jól ki fogsz jönni akárkivel.
2012. júl. 21. 17:41
2/19 anonim válasza:
hát ha kék vérű vagy törődj bele :D
szopáááás
2012. júl. 21. 17:41
3/19 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van. Szállj le a földre, és ne nézz le másokat.
2012. júl. 21. 17:45
4/19 anonim válasza:
Én idén fejeztem be a 9-et egy "mégépphogyerős" gimiben. Itt is, mint mindenhol máshol, előfordultak mindenféle emberek. De amíg kedves vagy barátságos és NEM NÉZEL LE MÁSOKAT (legfeljebb csak magadban), addig nem lesz gond. Ne aggódj mi "köznép" befogadóbbak vagyunk, mint hinnéd.
2012. júl. 21. 17:54
5/19 anonim válasza:
Egyszer volt, hol nem, volt egyszer egy igen szép és okos hercegnő, aki varázsolni is tudott, hiszen érdekes, hogy ha valaki annyira okos, és mindenben elitnek számít, akkor egy nyomorult felvételiben mi olyan nehéz? Talán az, hogy itt nem pofára osztályoznak? Ki tudja? Ez a hercegnő elment középiskolába, és megfosztották előkelő gúnyáitól, haját összekócolták és bekenték arcát korommal. Impozáns látvány volt, ám ez nem jött be senkinek. Az volt a baja szegény lánynak, hogy most már se szép nem volt, gazdagságát sem mutathatta ki, így a tanárok számon kértek tőle mint minden más diáktól és jött az év-vége, pótvizsga, évismétlés. Iskolában élt, amíg ott nem hagyta azt.
2012. júl. 21. 18:08
6/19 anonim válasza:
Csibe, te olyan sznob vagy mint amennyire én nem értem. Szállj le a földre, nézz körbe és kerüld az "egyszerű" gimiben az "elit" szó használatát, a a másik lenézését, a márkás cuccaid maradhatnak, de csak akkor ha 2x is fölveszed ugyanazt a darabot. Legyél kedves, de ne émelyítő mézmosolygósan, hanem egyszerűen. Az a kulcsa mindennek. Ha szeretnek minden könnyebb. Tanulni is.
Ha "ordít rólad az elitség" xd akkor az ottaniak könnyen le cicababázhatnak, ha okos vagy meg kékharisnya is lehetsz.
Ui.: Nem gond ha elütsz a családodtól egy picikét. Szép is lenne, ha ugyanúgy viselkednél mint a saját szüleid, nagyszüleid.
2012. júl. 21. 18:32
7/19 anonim válasza:
Tényleg ui.: Könnyebb IGAZI (tudod mi az?) barátot tgalálni, ha nem villogsz a pénzeddel. Legyél normális, normális ruhákban, normális viselkedéssel. Ne azzal ami neked normális (hááát...)Mint már írtgam a kedvességen van a hangsúly (nem negédinek kell lenni, hogy hátba szúrd!)
2012. júl. 21. 18:35
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a MEGÉRTŐ válaszokat. Minden rendben lesz remélem:))))
Nem vagyok beképzelt és nem is vagyok sznob!!Elvégre itt nem arról beszéltem h ilyen házunk van,milyen koncsink, így nézek ki..stbstb. A problémámról beszéltem emberek.. persze igen írta itt valaki ,hogy sokkal befogadóbbak vagytok mint mi.... AKKOR EZ ITT MI?! ennyire befogadóak azért ne legyetek......
2012. júl. 21. 22:51
9/19 A kérdező kommentje:
...Na és akkor mi van ha vérűvagyok?! inkább vagyok kékvérű mint roma. Már elnézést ,de nem értem ,hogy mi bajotok van ha valaki tehetősebb? Senkit nem néztem le és nem is fogok! Itt szó nem volt erről ,egyszerűen aggódom ,hogy hogy fognak kezelni a leendő osztálytársaim.. de látom már h nagyon befogadóak lesznek -.- KÖSZÖNÖM SZÉPEN
2012. júl. 21. 22:57
10/19 A kérdező kommentje:
ja és még valami az utolsónak:... Most az van ,hogy ti néztek le engem.. annyira hülye nem vagyok ,hogy nem tudom hogy milyen egy igazi barátság vagy szerelem! Van igazi barátnőm köszönömszépen, és Ő nem is olyan tehetősebb. de azért köszönöm neked.. talán te voltál a 'legnormálisabb' válaszoló
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!