Miért nincsenek barátaim? (Többi lent)
Ezen nagyon sok korunk béli átesik. :) Fogd fel úgy, hogy kaptál az élettől egy jobb lehetőséget. Hisz akik lenéztek, és kibeszéltek, nem valódi barátok. A legjobb barátod "kicsit" elszállt magától. Amit tehetsz, az az, hogy szembenézel a fájdalommal. Gondold végig, hogy mi is történt. Ha hibáztál/valamit nem vettél észre, vond le a tanulságot. Fájni fog, de jobb ha átesel rajta, mert utána tiszta fejjel kezdhetsz neki mindennek. Barátokat pedig bárhol találhatsz. Akár itt, akár a suliban, sőt, még a Mucsaröcsögei Sári néni szomszédjában is. :D A lényeg az, hogy ragadj meg egy olyan valakit, akiben biztosan megbízhatsz. Ez nem fog pár nap alatt menni, és lehet hogy nem is az első ember lesz a jó, de ebből is tanulhatsz. Hisz egy olyan barát mindenképp kell, aki biztos pont az életedben. Remélem tudtam segíteni. :)
17/f
Velem is ez a helyzet.
Elballagtunk a suliból és szinte már rám se néznek megegymásra se.
De nem úgy fogtam fel,hogy most ez így tök rossz és nem is voltam szomorú
vannak is màr új barátaim
egyiket pl úgy ismertem meg,hogy apa vett valamit az apjától és én is ott voltam...elsőnek egyikünk se volt olyan nyitott de utána tollasoztunk is és azóta sokszor találkozunk és beszèlünk egymással
ezért ne legyél összetörve...lehet akkor jön az igaz barát amikor nem számítasz rá
Szia
Én azt tudom tanácsolni, hogy legyél, magabiztos megpróbáld megtalálni a magadhoz való társaságot. Én is így tettem, amikor felkerültem középbe és azóta már elég jól kijövök az emberekkel persze nem mindenkivel, mert azt úgy sem lehet hogy mindenkinek megfelelj
Amikor én jártam általánosba nekem nagyon kevés barátom volt és még piszkáltak is.
Én is így jártam az elmúlt pár hónapban, mint te tehát mindenki a hátam mögött kibeszélt
Ha esetleg gondolod és beszélgetni akarsz, vagy csak barátkozni írj privátot.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!