Hogy vegyem rá tesómat?
Figyelt kérdés
arra hogy fogyózzon. 140cm és 52kg. 1kg híjánannyi mint én.(én kb 11cmvel vaagyok nála magasabb) hogy magyarázzam meg neki h ez rossz. az egész család probálja neki mondani de nem érti. Ő most 10éves. én 12. Segítsetek!2012. júl. 16. 16:22
1/5 anonim 

válasza:

Fogyni úgy lehet, ha a szülők nem vesznek neki többet ennivalóból, mint amennyire szüksége van. Általában bonyolult képleteket szoktak írni, hogy mit, hogyan, mikor kell tenni a fogyáshoz, de igazából arról van szó, hogy túl sokat eszel.
Ha nem tudjátok rávenni, hogy kevesebbet egyen, akkor vedd rá, hogy minden nap egyen meg egy citromot. Az nagyon jó hízás ellen.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért mert nem egészséges hogy 140cm mellé 52kg! Az orvos is megmondta. 10éves vagy nem 10éves ez akkor is egészségtelen neki!
2012. júl. 16. 21:16
4/5 anonim 

válasza:

aszem elfelejted, hogy nőni fog. ha nem eszi vissza, akkor a pubertaskorban normális testalkata lessz! :)
5/5 anonim 

válasza:

Már megijedtem,mikor rákattintottam,hogy mégis mire kell rávenni őt?:D Ha fiú,akkor nem kell félni,megnyúlik egy 20-22 centit és lemegy róla.Ha lány,akkor pedig go spinning vagy futás,az nem árt.Futással óvatosan,mert nincs jóban vele a térdízület.Először inkább bicózzon aztán ha elég sovi akkor mehet futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!