Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vegyem rá tesómat?

Hogy vegyem rá tesómat?

Figyelt kérdés
arra hogy fogyózzon. 140cm és 52kg. 1kg híjánannyi mint én.(én kb 11cmvel vaagyok nála magasabb) hogy magyarázzam meg neki h ez rossz. az egész család probálja neki mondani de nem érti. Ő most 10éves. én 12. Segítsetek!
2012. júl. 16. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogyni úgy lehet, ha a szülők nem vesznek neki többet ennivalóból, mint amennyire szüksége van. Általában bonyolult képleteket szoktak írni, hogy mit, hogyan, mikor kell tenni a fogyáshoz, de igazából arról van szó, hogy túl sokat eszel.

Ha nem tudjátok rávenni, hogy kevesebbet egyen, akkor vedd rá, hogy minden nap egyen meg egy citromot. Az nagyon jó hízás ellen.

2012. júl. 16. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
10 évesen minek????
2012. júl. 16. 21:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért mert nem egészséges hogy 140cm mellé 52kg! Az orvos is megmondta. 10éves vagy nem 10éves ez akkor is egészségtelen neki!
2012. júl. 16. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
aszem elfelejted, hogy nőni fog. ha nem eszi vissza, akkor a pubertaskorban normális testalkata lessz! :)
2012. júl. 20. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Már megijedtem,mikor rákattintottam,hogy mégis mire kell rávenni őt?:D Ha fiú,akkor nem kell félni,megnyúlik egy 20-22 centit és lemegy róla.Ha lány,akkor pedig go spinning vagy futás,az nem árt.Futással óvatosan,mert nincs jóban vele a térdízület.Először inkább bicózzon aztán ha elég sovi akkor mehet futás.
2012. júl. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!