Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vegyem rá magam?

Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés
173/64 kg vagyok, és nincs nagy bajom az alakommal, csak annyi hogy feszesíteni szeretném, de mindig amikor elkezdek itthon tornázni 2-3 hét után abbahagyom..hogy vegyem rá magam? esetleg tudtok ajánlani valamilyen módszert hogy hatásosabb legyen, jobban élvezzem. van szobabiciklink is, azzal érhetek el változást?
2012. jan. 12. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
járj közösségbe, de olyan helyre ahol jól érzed magad. legalább 7 különböző helyre jártam amig eljutottam oda ahova most járok és nagyon jó a társaság, az mellékes, hogy mellette egyre jobban fejlődök meg ilyenek de fontos hogy élvezd amit csinálsz, vagy nincs értelme.
2012. jan. 13. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:
a társasággal semmi bajom nincs. szeretem nagyon az osztályomat, a barátaimmal is jóba vagyok. nem ez a baj..
2012. jan. 13. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:
akikkel együtt tornázol, bábuci
2012. jan. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!