Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még itt rajtam kivül...

Van még itt rajtam kivül magányos kamasz?

Figyelt kérdés
Vagy mindenki bulizik strandol stb..Tudtok barátkozós oldalakat? 16/L
2012. júl. 15. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel itt a nyári szünet szerintem vannak többen is akik nem élnek aktív társasági életet. De annyi rendezvény és lehetőség van ilyenkor az ismerkedésre, szóval szerintem te se légy magányos.
2012. júl. 15. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
az ilyen kérdésekre privit szoktam írni de aztán mindig kiderül, hogy a kérdező nemis akar igazán beszélgetni. de ha Te más vagy írj privátot :-D
2012. júl. 15. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokan vagyunk ilyenek kérdező, nézz körül itt, sok ilyen kérdés van még
2012. júl. 15. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
en is egy unatkozo/ maganyos egyed vagyok:/ 16 / L
2012. júl. 15. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A kamaszok magányosak. Ez a tini életérzés. Aki sokat bulizik és szórakozik, az is azért szokott éjjelente a párnáján sírni mert magányos.

Ő azért sír, mert nincsenek igaz barátai, csak party társaság. Akik csak a bulizásra vehetőek, megy az ármány és a kétszínűség.

Akik meg otthonülősek ők meg azért sírnak, mert nincsenek party társaságban. -jelen esetben a party társaság a kocsmázást, sörözést, kiülést is jelenti.- Nincsen olyan barátjuk akiknek elmondhatnák a problémáikat.

Senkinek sincsenek olyan barátai akiknek mindent elmondhat, teljes titoktartási biztonsággal. Csak a filmekben létezik, ugyan úgy mint a legjobb barát/barátnő fogalma.

Tudok egy tuti jó barátkozós oldalt. Facebook üzenetek az osztálytársak közt. Nem te vagy az egyetlen aki otthon poshad, csak várják azt a bizonyos sült galambot...

2012. júl. 16. 09:29
 6/6 anonim válasza:
Nyáron én is sokszor érzem magam egyedül, mert tanév közben csak olyan barátokat szerzek, akikkel az iskolai mindennapok kötnek össze. De szívesen kötök új barátságokat, szóval nyugodtan írj, bármire szívesen visszaírok.
2017. júl. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!