Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan fiatal, aki magányos és barátokra vágyik?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó és félénk vagyok, egy társaságban általában mindig én vagyok a csendes megfigyelő, de ha valakivel kettesben vagyok, akkor a legtöbbször egész jól el tudok vele beszélgetni. Nem érzem magam különcnek, egyszerűen csak érzékenyebb vagyok az átlagnál. Érez valaki hasonlóan?

L/17

2012. júl. 4. 22:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én.
2012. júl. 4. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek szépen nagyon sok ember van veled egy cipőben,ez úgy érzem társaság függő is,hogy milyen szinten állsz azokkal az emberekkel akik a társaságot képezik..az is lehet hogy a társaságban nagyon beszédesek az emberek és mikorra mondanál valamit lehet előbb belekezdenek és inkább hallgatod őket nem vágsz bele a szavába, volt nálam is pár olyan társaság amikor inkább csöndben voltam mert nem álltak annyira közel hozzám nem ismertem annyira őket..
2012. júl. 4. 23:05
 3/14 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Hány éves vagy? ha lenne kedved ismerkedni, írhatsz privit. :)

2. válaszoló: Teljesen igazad van, én általában mindig így vagyok ezzel.

2012. júl. 4. 23:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Én!!! ://

16/L

2012. júl. 4. 23:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen vagyunk egy cipőben (csak mondjuk nagyrészt :D ) de beszélgethetünk, meg ilyenek.. Ti hol laktok? :)
2012. júl. 4. 23:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Siófok,székesfehérvár:D
2012. júl. 5. 00:07
 7/14 anonim ***** válasza:
hajrá:D
2012. júl. 5. 00:07
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mondjuk még csak 14/L. :)
2012. júl. 5. 01:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Irtam privit,remélhetöleg lesz válasz.
2012. júl. 5. 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan ilyen vagyok. Nálam rossz gyerekkori berögződések okozták, azt hiszem.

Nálam az történt, hogy szép lassan kialakult bennem egy személyiség, aki egyáltalán nem én vagyok, és csak akkor veszem elő, ha társaságban vagyok. Kicsit a szemébe hazudok ezzel az embereknek, de máshogy én nem tudok érvényesülni, csak ezzel a kitalált "énnel". Önmagamat adni nem tudom senkinek, mert szégyenlem, hogy aki vagyok.

Nekem már nem nagyon vannak barátaim, akik segíthetnének, mert eltaszítottam őket magamtól ezzel a viselkedéssel.

Neked nyilván vannak még, Te fiatal vagy. Kérd meg őket, hogy segítsenek, és ami fontosabb, hagyd is nekik, ne ellenkezz. Mert hogy lesznek ellenérzéseid, pont azért, mert zárkózott vagy.

Lényeg, hogy meg kell nyílnod, ez az egyetlen helyes út, NE kövesd az én példámat, mert értelmetlen.

27/F

2012. júl. 5. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!