Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha üldözési mániám van (nem...

Ha üldözési mániám van (nem hinném) el kéne menjek pszichológushoz? Még fiatal vagyok. Nem múlik ez el egy idő után?

Figyelt kérdés
igen, már tettem fel egy ehhez hasonló kérdést, de mindegy... :D de tényleg fontos lenne, hogy ezzel most el kéne menjek sulipszichológushoz? am nem mindig érzem úgy, hogy követnek, de ha úgy érzem, akkor egyre gyorsabban ver a szívem, és a félelemtől majd' össze esek. de átgondoltam, és nincs semmi lelkiismeret furdalásom, nem félek a haláltól és nem drogozok/gyógyszerezek. 14L
2012. febr. 5. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de már csöpög tőled a GYK.

Ezért kéne elmenned a pszichológushoz.

2012. febr. 5. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:

ez most melyik kérdésre felelt??? :O

^^ am meg ha nem tetszik sajnálom. és komoly választ kértem :) és bocs h kíváncsi vagyok ^^ ilyen a természetem -.-'

2012. febr. 5. 21:37
 3/4 anonim válasza:
Járj hátrafelé.
2012. febr. 6. 21:01
 4/4 anonim válasza:
hát ez sok mindentől lehet..sajnos a mai fiataloknak egyre sűrűbben van:// fent vagy askon ??beszélgetsz idegen emberekkel?.tegyél fel magadnak ilyen kérdéseket? és azt is tedd fel hogy: nekem szükségem van 1 pszichológusra ?? ha ezeket tisztáztad magadban akkor kell NEKED döntened hogy mit tegyél!! mi maximum tanácsot tudunk adni !! de ha úgy érzed hogy téged megnyugtat hogy beszélgetsz 1 emberrel akkor menj a suli pszi..-ához és ő megmondja mi lenne a teendő!! de ha úgy érzed hogy itt is szívesen beszélgetnél valakivel erről aki nm is ismer akkor írj nyugodtan !! 15(L)
2012. nov. 30. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!