Van itt rajtam kívül olyan fiatal, aki magányos és barátokra vágyik?
Visszahúzódó és félénk vagyok, egy társaságban általában mindig én vagyok a csendes megfigyelő, de ha valakivel kettesben vagyok, akkor a legtöbbször egész jól el tudok vele beszélgetni. Nem érzem magam különcnek, egyszerűen csak érzékenyebb vagyok az átlagnál. Érez valaki hasonlóan?
L/17
Én is így érzek. Itt a nyár, s bizton tudom, hogy tök egyedül fogom eltölteni, mert nincsen senki, akire számíthatok. Ugyan vannak barátaim, de mindannyiuk éli a maga kis életét, fesztiválozások, kocsma stb, de engem ezek nem érdekelnek..
S persze néha beszélgetünk, meg találkozunk, de ettől a nap (és a nyár)többi jelentős részében egyedül vagyok mint az ujjam.
De úgy vélem, inkább leszek magamban, és tévézek, olvasok, mint hogy olyanok közt kelljen ülnöm, akiket igazán nem is kedvelek, vagy olyan helyen, ahol nem is érzem jól magam.
És várom a csodát, hogy egyszer találok valakit...
19 F
19:35: Már válaszoltam, csak eddig azért nem, mert sajnos nem voltam netközelben.
A többieknek köszönöm a válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!