Miért vagyok ennyire magányos? :/
Soha nem voltak barátaim és bnőm. A suliban mindig olyan magányos vagyok. Sokszor itthon is. Neten ugyan tudok egy-két lánnyal beszélgetni, de Ők túl messze vannak. A suliban senkivel se tudok beszélgetni, mert lenéznek és az olyanokkal nincsen kedvem jó pofizni, akikről tudom, hogy a hátam mögött miket szoktak rólam beszélni. Az osztályon kívül meg nem tudok ismerkedni senkivel sem, mert alapjául véve alig ismerek vkit a suliban. Nem rég kerültem ide. 11. osztályos vagyok. Néha nagyon rossz ez a magány :(
17/F
Nyugi majd megszokod.
12 év alatt meg lehet.
mert nem kezdeményezel. mivel fiú vagy a lányok szinte sosem fognak kezdeményezni
# 1/4
ez hülyeség, neten is lehet ismerkedni
# 4/4
például de nem kell játék hozzá, akik hasonló érdeklődési körűek, és nyitottak, azokkal tlaákozni kell és kész. szerintem 30kmnél nagyobb távra nem érdemes utazni, kivéve ha neked oké hogy 3-6 havonta látod az illetőt.
"Az osztályon kívül meg nem tudok ismerkedni senkivel sem, mert alapjául véve alig ismerek vkit a suliban."
"Nézz szét" a suliban, töltsd a szüneteket a folyosókon, biztos találsz olyan személyeket, akikkel össze tudsz barátkozni!
Mert ha nem ismered az embereket, akkor meg kell őket ismerni!
Ha akarsz neten haverkodni, nyugodtan írj rám, régebben nekem is voltak hasonló problémáim, mára már kevésbé, ha érdekel majd elmondom miért, sőt talán az is lehet, hogy itt laksz a közelben :)
17/F szintén ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!