Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire magányos? :/

Miért vagyok ennyire magányos? :/

Figyelt kérdés

Soha nem voltak barátaim és bnőm. A suliban mindig olyan magányos vagyok. Sokszor itthon is. Neten ugyan tudok egy-két lánnyal beszélgetni, de Ők túl messze vannak. A suliban senkivel se tudok beszélgetni, mert lenéznek és az olyanokkal nincsen kedvem jó pofizni, akikről tudom, hogy a hátam mögött miket szoktak rólam beszélni. Az osztályon kívül meg nem tudok ismerkedni senkivel sem, mert alapjául véve alig ismerek vkit a suliban. Nem rég kerültem ide. 11. osztályos vagyok. Néha nagyon rossz ez a magány :(

17/F

2012. máj. 28. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne a számítógép előtt sírj, és ide írkálj kérdéseket, hanem emeld fel a segget, legyél szociális ember, legyél társasági ember, és a suliban is nyitott szemmel járj!
2012. máj. 28. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Nyugi majd megszokod.

12 év alatt meg lehet.

2012. máj. 28. 15:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Régebben jobban bírtam, mint most. Most nagy lett a társasági igényem. :(
2012. máj. 28. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz? Valami internetes játék? Metin2 DDMT2 Pumt2 Womt2 ezek? Felveszed a kapcsolatot facebook-on és ha a megyédbe valósi. És taliztok.
2012. máj. 28. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:

mert nem kezdeményezel. mivel fiú vagy a lányok szinte sosem fognak kezdeményezni

# 1/4

ez hülyeség, neten is lehet ismerkedni

# 4/4

például de nem kell játék hozzá, akik hasonló érdeklődési körűek, és nyitottak, azokkal tlaákozni kell és kész. szerintem 30kmnél nagyobb távra nem érdemes utazni, kivéve ha neked oké hogy 3-6 havonta látod az illetőt.

2012. máj. 29. 07:12
 6/8 anonim ***** válasza:

"Az osztályon kívül meg nem tudok ismerkedni senkivel sem, mert alapjául véve alig ismerek vkit a suliban."

"Nézz szét" a suliban, töltsd a szüneteket a folyosókon, biztos találsz olyan személyeket, akikkel össze tudsz barátkozni!

Mert ha nem ismered az embereket, akkor meg kell őket ismerni!

2012. máj. 29. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:
hova valósi vagy?:)
2012. máj. 29. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha akarsz neten haverkodni, nyugodtan írj rám, régebben nekem is voltak hasonló problémáim, mára már kevésbé, ha érdekel majd elmondom miért, sőt talán az is lehet, hogy itt laksz a közelben :)

17/F szintén ;)

2012. máj. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!