Olyan elegem van. Tök magányos vagyok. Mi legyen? (Olvasd el légyszi)
Kedves Kérdező!
Kicsit magamra ismertem a történetedben, bár nem minden szempontból.
"Félek dolgokat kimondani,mert mi lesz ha hülyeséget mondok,vagy valakinek nem tetszik." - ez sztem édesanyám túlzott szigora miatt alakult ki bennem.
Én a legjobb(nak vélt) barátnőmmel vesztem össze anno, ennek már lassan 4 éve, azóta nem is beszélünk. Azóta viszont én sem tudok IGAZI barátságokat kialakítani. Haverok mindig voltak, vannak, de ők nem azok a barátok, akikkel mindent megoszt az ember. Egy-két barátom maradt meg a gimiből, de velük is nagyon ritkán találkozom. Én is érzem azt a bizonyos törést és én is nagyon sokáig szenvedtem tőle. Nem tudok már úgy megbízni az emberekben mint azelőtt.
De! Ma már sokkal jobban érzem magam. (Igaz az ilyen mély sebek talán sosem gyógyulnak be teljesen.) Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha új környezetbe kerülsz.
Egyet viszont nagyon jól jegyezz meg: ha fősulira kerülsz, nem fog magától az öledbe hullani az új baráti társaság. Nyitottnak kell lenni, neked is keresned kell a többiek társaságát. Én ezt kezdetben nem tettem, és csodálkoztam, hogy miért nincsenek új barátaim. Aztán mikor én is közeledtem feléjük, azonnal befogadtak és mindjárt szerves tagja lettem egy összetartó kis csapatnak. Úgyhogy nyugalom, te is túl leszel rajta, csak legyél nyitott és minden sokkal könnyebb lesz! ;)
Igen tudom.Naív vagyok,de ez sajnos öröklött anyu is ilyen és a nagypapám is.
Gimibe is voltak barátnőim és ott ráakadtam arra aki teljesen ugyan olyan mint én. Érdekelte a divat,ugyanúgy beszélt mint én minden de tényleg MINDENBEN hasonlítottunk csak aztán hogy elkerültem onnan már nem barátkozom velük.
Biztos vagyok benne,hogy a főiskolán már önmagam tudok majd lenni.Mert alapjáraton én egy nagyon nyitott ember vagyok,csak ugye miután csalódtam egy nagyot már nincs sok kedvem kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!