Mi lehet velem?
Mostanában annyira feszült és ideges vagyok,hogy nem ismerek magamra.
Elég 2 rossz szó,és olyan dührohamot kapok,hogy elborul az agyam és ütni tudnék legszívesebben.
Rengeteget dolgozom,fáradt vagyok sok a stressz ,nagy a hajtás,de egyszerűen nem találom a helyem.
Mindenkivel összekapok valamin,mondjuk soha nem Én provokálom ki a veszekedéseket,olyan mintha rosszkor lennék rossz helyen,és persze felettem csapnak össze a hullámok.Minden ok nélkül sírok,hisztis vagyok.
Próbálok többet pihenni,de aludni sem tudok már.

"Ragaszd be a szádat egy nem túl erős ragasztóval, hogy a szádon át még véletlenül se vegyél levegőt"
WTF??? Ez miért segít? Nem értem. Én megfulladnék! Nagyon sokszor bedugul az orrom, allergiás vagyok.
Szerintem menj el futni, mozogj, sportolj valamit, az levezeti a feszültséget.
Na igen!Enni sem eszem rendszeresen,nincs étvágyam.
Egész nap mozgok,futkározok ide-oda,és biciklizem munkába is,NÉHA.
Szabadnap sajnos felejtős,pedig úgy mennék...
Hulla vagyok,nyűgös fáradt....
Ma is már ordítva tudtam bögni,úgy felhúztak.
Nincs türelmem,nem tudok toleráns lenni,tök depis vagyok,pedig itt a nyár,nem lenne okom itt panaszkodni,de mégis olyan fásult vagyok,elegem van mindenből-mindenkiből.
Utálom magam ilyenkor.
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz.

"Szabadnap sajnos felejtős,pedig úgy mennék..."
Döntsd el, mi a fontosabb: Te vagy a cég!
Tudom, baromi könnyen beszélek, de a tüneteid alapján többel játszol, mint egy kis fásultság. Hidd el, nem éri meg!
Persze igazad van,tudom.
Csak a többiekkel sem akarok kicseszni,hogy helyettem dolgozzanak.
Kicsit visszaveszek a tempóból és jobb lesz.
Olyan aranyosak vagytok,hogy igy foglalkoztok a gondjaimmal.

"Csak a többiekkel sem akarok kicseszni,hogy helyettem dolgozzanak."
Ismerem a gondolatot, az én fejemben is már ezerszer megszületett. És azt látom, hogy másokat ez nemigen érdekel, ha arról van szó.
Mindig felbosszant, hogy a hülye mai világ így kicsinálja az embereket. Muszáj lenne valami módon megálljt parancsolni ezeknek a folyamatoknak, mert így az irányítás végképp kicsúszik az érdekvédelem kezéből. Mámint a munkavállalók érdekvédelmét értve ezalatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!