Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lehet ez az érzés?

Miért lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.11 koromban megismertem egy fiút aki nagyon megtetszett nekem és ezt a tudtára is adtam. És attól a naptól kezdve elkezdett kellemetlen helyzetekbe hozni, amin ő jókat derült és élvezte hogy bánthat. Persze ez nekem nagyon rosszul esett és sokat is szenvedtem miatta. Mégis hinni akartam abban, hogy mi összetartozunk és együtt kell lennünk, mert miután megismertem mindig összefutottunk valahol az utcán. Mondjuk elég közel lakunk egymáshoz. De ha rá gondoltam sohasem egy kellemes érzés fogott el. Hanem zaklatottság. Aztán 15 évesen volt egy plátói szerelmem egy doki iránt, és ő annyira elvarázsolt hogy el is felejtettem a gyereket. Nagyon megnyugtatott a doki elképzelt szerelme. Aztán egy idő után megint előjött a régi srác emlékei és ezzel együtt az a kellemetlen érzés is. És ez már akkor átcsapott rettegésbe. Minden mozdulatra összerezzentem és mindenhol a srácot láttam. De nem szerelemből. Aztán elmúlt a doki iránt érzett fellángolásom és megint visszatért a szívembe a régi gyerek. Megint odavoltam érte ahogy régen a doki előtt. Már párkapcsolatom van 4,5 hónapja, de ugyanaz a helyzet ami a dokinál volt. A barátom mellett is nagyon megnyugodtam és minden oké vele, mégis itt ez a zaklatottság érzet a régi gyerek iránt. De ha a barátommal vagyok mindent elfelejtek akkor csak Ő van. De nem értem, miért tér vissza a régi gyerek iránt érzett rossz érzés? És miért csak akkor mikor szerelmes vagyok? Amikor a régi srácra gondolok akkor megint annak a megalázott kislánynak érzem magam akivé akkoriban tett és úgy érzem ezen nem tudok felülkerekedni. És azon kaptam magam, hogy ennek a dolognak a megfejtésével sokkal többet foglalkozok mint a barátommal, és ez bánt. Nem tudom, hogy normális-e amit érzek. Még a kapcsolatom elején simán le is szartam ha néha néha eszembejutott a régi gyerek, de mostanában már nagyon zavar, mert szeretném mindenestől kitörölni az életemből. És azt sem értem miért jut eszembe. Tudom hogy nem voltam belé szerelmes, hisz' nem is beszélgettünk soha egy félórát sem, mégis vonzott benne valami. Az a tipikus nagymenő macsó szoknyapecér volt, már akkor is amikor megismertem. De mindent ami vele kapcsolatos magamba képzeltem. Akinek vannak hasonló tapasztalatai az segítene nekem ebben a dologban?
2012. júl. 13. 09:10
 1/7 A kérdező kommentje:
*11 éves (elírtam)
2012. júl. 13. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:
igen
2012. júl. 13. 12:08
 3/7 A kérdező kommentje:
mi igen?
2012. júl. 13. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
nem
2012. júl. 13. 12:13
 5/7 anonim válasza:
Én a helyedben kideríteném, merre szokott a srác bulizni, iszogatni, haverokkal lenni, elmennék oda aztán beszélgetnék egy kicsit vele a régmúltról. Lehet, hogy már ő is megváltozott, komolyabb lett. Ha még mindig olyan bunkó kitalálnék valamit amivel megszivatom. Mindenképp beszélned kéne vele, mert csak így fog elmúlni ez az érzés. Egyszerűen csak mondd a szemébe, hogy mekkora egy s*ggfej és máris jobban fogod magad érezni:)
2012. júl. 13. 17:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen erre már én is gondoltam, csak nem akarok az ő szintjére lesüllyedni! Egyébként nem változott semmit, én is azt hittem hogy más lett mióta nem találkoztam vele, de nem. Pedig olyan szívesen visszaadnám neki azt amit ő adott nekem csak hogy átérezze, de nem akarom mégjobban feszegetni ezt a dolgot. Szóval ha lehet el is kerülöm. Próbáltam vele sokszor beszélgetni de sose volt vevő rá, szóval leszarom! :D
2012. júl. 13. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
de rájöttem hogy nem leszek többé gyenge és nem hagyom magam elveszni a régmúlt gyerekkor homályába. annyit sem ér hogy utánaköpjek :) mindig az volt a vesztem hogy hittem benne hogy foglalkoztam vele és próbálkoztam, pont ezért is váltam számára sebezhetővé. de többé nem adok neki semmiféle lehetőséget velem kapcsolatban semmire! felnyílt a szemem. és ez így is fog maradni...
2012. júl. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!