Mi ez az érzés, és meddig fog tartani?
szóval...
21 éves lány vagyok, 4 éve van barátom.
De 3 hete megismertem neten egy belga srácot.
Azóta napi 4-5 órát beszélgetek vele, nagyjából mindenről.
Az ízlése ugyanolyan mint az enyém, vicces és aranyos.
Már egy hete éjjel nappal csak rá gondolok, és hogy mi lenne ha közelebb laknánk. Hogy milyen lenne találkozni vele. Hiányzik ha nem beszélünk, és percenként lesem a telefonomat, hogy írt-e.
Egyszer azt írta, hogy elmegy bulizni este hogy felszedjen egy lányt. Akkor úgy éreztem majd belehalok, és egész este féltékeny voltam.. Aztán mikor másnap azt mondta, hogy végül is nem csajozott, és hogy igazából csak engem akar átölelni és megcsókolni, akkor az nagyjából életem legszebb napja volt.
Nem értem hogy lehet ez, mert nem is találkoztunk még, és csak képen láttam, és ráadásul 3 hete ismerem csak.
És a barátommal is minden oké, nemsoká együtt megyünk nyaralni, nem veszekszünk...
Azért ide írtam, mert ez nyilván nem szerelem, de nem tudom hogy akkor mi, és hogy meddig fog tartani....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!