Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megjön érzés meddig tart?...

A megjön érzés meddig tart? Addig ameddig a mensi is tartani szokott?

Figyelt kérdés

Tehát, ha nem jön meg, de megjön érzésem van, az kb. meddig tart? Ha mondjuk 3 napos szokott lenni a mensim ,akkor addig? Vagy kevesebb/több ideig?

köszi

2011. jan. 14. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre sajnos nincsen biztos válasz. Lehetséges, hogy csak a menstruáció ideje alatt, vagy előtte egy párnapig.

Mindenkinek más és más ez a dolog, ahogy még számos dolog.

Próbálj meg másra gondolni, lenyugodni, és ha nem ezen jár a gondolatod, akkor nem fogod ezt érezni...

De ha továbbra is így érzel, vagy a mensid erőlködik, vagy van valaki benned.

Nekem is volt ilyen, ebben a ciklusomban viszont semmit nem érzek. Se a "mindjárt megjön" érzést, sem a görcsöket, sem a derékfájást, sem a ciciszurkát-égést-viszketést, semmit nem érzek....

Én még várok pár napot, és ha addig sincsen semmi, akkor utána TESZT.

Sok sikert!

2011. jan. 14. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nálam is már mára alábbhagyott az érzés, de mensim még mindig nincs! Hétfőig megpróbálok kitartani a teszteléssel, mert elvileg már késik!

2011. jan. 14. 12:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaj, de buta vagyok! Lemaradt,hogy neked is sok sikert és két csíkos tesztet kívánok!:) Ha lesz kedved, írd meg mi lett!
2011. jan. 14. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is probalkozunk a parommal.Van hasszurka...illetve 4napja kesik ,de en is erzem a mindjart megjon erzest.Faj a derekam es a hasam,mint amikor mensizek.Tesztet csinaltam a ciklusom 28ik napjan este,de akkor egy csik jott ki.De erzem ,hogy nem volt jo a teszt,igy holnap vagy holnaputan megismetlem a tesztet,de ezuttal reggel.2napja a mellem is faj,illetve erzekeny.Regen volt olyan ,hogy kesett sokat a mensim,de soha nem volt ez a mensi szeru fajas.Meglatjuk mi lesz.Sok sikert kivanok neked.Szerintem par nap mulva tesztelj.:)Remelem baba lesz:)
2011. jan. 14. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok.Ma reggel pozitivat teszteltem:)...sok sikert neked is hozza.
2011. jan. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!