Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Másnak is jutott már eszébe...

Másnak is jutott már eszébe az, hogy milyen érzés lehet ölni?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem valami filmet, amiben a fickó hosszan prédikált arról, hogy milyen érzés amikor meghúzod a ravaszt, és látod hogy a fény kihuny a szemében, stb. Ezen eléggé elgondolkoztam, ez beteges, vagy teljesen normális hogy ilyen eszembe jutott?

2012. jún. 28. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer megfordul a fejedben, elgondolkozol rajta, az még normálisnak mondható, mert kíváncsi vagy, elgondolkodtál, oké. De ha többször is megfordul a fejedben, akkor az máris beteges. Legalábbis én így gondolom.
2012. jún. 28. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ölni nagyon is beteges.Más ember életét elvenni, nem valami normális dolog.Ennyi erővel te is lehetnél az áldozat.
2012. jún. 28. 22:34
 3/6 anonim válasza:

Még nem gondolkodtam el rajta...Van a Dr.Phil című műsor ahol az "If I did it" (ha én tettem volna) című könyv "szerzőjéről" beszélgettek el...arról szó hogy egy férfi megölte a feleségét és annak barátját, mert a barátja látta a gyilkosságot..de mind erre nem volt elég bizonyíték, ezért szabad lábon volt..aztán később erőszakosságért lecsukták..

Akkor megkérte azt az embert(aki író volt) aki előtte mellette lakott ,szomszédja volt, hogy segítsen neki írni egy könyvet..hogy ő hogy csinálta volna a gyilkosságot, ha ő tette volna..És ezt a könyvet vallomásnak tekintik, mert többször is lebukott ..pl részletesen tudott mindent a gyilkosságról , illetve amikor a felesége gyilkolásához ért ahhoz a részhez, mindíg ingerült volt és abba akarta hagyni a könyvet..látszott, hogy lelkileg megviseli a dolog..

Szóval szellemíróval kijött a könyv...

Akkor elgondolkodni sem tudtam ezen..De ha mondjuk most elgondolkodnék rajta, akkor is csak elrettenek..Belegondolni ahogy látom hogy megijed az illető..aztán meghúzom a ravaszt és látom ahogy meghal..szenved előtte a fájdalomtól..majd életre szólóan a tudat, hogy én öltem meg..

Egyszerűen embertelen.

2012. jún. 29. 00:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Nos nekem nem gyilkosságképpen jutott eszembe, hanem ha kitörne valami háború, engem besoroznának és gyilkolnom kellene ha nem akarom hogy megöljenek... És hogy ha vége az egésznek , tudnám e ott folytatni ahol abbahagytam...
2012. jún. 29. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért más eset a kettő, amikor mented az életed és azért ölsz, vagy "csak úgy" gyilkolsz, mert épp olyan kedved van. Ha meg akarnának ölni, vagy a szeretteim közül valakit, és vészhelyzet lenne, bűntudat nélkül megölném azt a személyt, és nem érdekel ha elítél bárki is most ez miatt... Inkább zárjanak engem börtönbe, de a szeretteimet vagy saját magamat is, nem hagynám hogy megöljék.
2012. jún. 29. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Először kétségeid lesznek magadban, hogy biztos jól cselekedtél-e aztán idővel fokozatosan elmúlik ez az érzés és megérted az ok-okozatot is amiért te azt elkövetted. Rengeteg fajta gyilkosság létezik, akik ledobták a bombát Hirosimára szerinted mit éreztek? Nem, én nem öltem ember mielőtt még valaki azt hinné. Viszont kaptam róla kiképzést, hogy hogyan öljek meg embereket.
2012. jún. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!