Másnak is jutott már eszébe az, hogy milyen érzés lehet ölni?
Még nem gondolkodtam el rajta...Van a Dr.Phil című műsor ahol az "If I did it" (ha én tettem volna) című könyv "szerzőjéről" beszélgettek el...arról szó hogy egy férfi megölte a feleségét és annak barátját, mert a barátja látta a gyilkosságot..de mind erre nem volt elég bizonyíték, ezért szabad lábon volt..aztán később erőszakosságért lecsukták..
Akkor megkérte azt az embert(aki író volt) aki előtte mellette lakott ,szomszédja volt, hogy segítsen neki írni egy könyvet..hogy ő hogy csinálta volna a gyilkosságot, ha ő tette volna..És ezt a könyvet vallomásnak tekintik, mert többször is lebukott ..pl részletesen tudott mindent a gyilkosságról , illetve amikor a felesége gyilkolásához ért ahhoz a részhez, mindíg ingerült volt és abba akarta hagyni a könyvet..látszott, hogy lelkileg megviseli a dolog..
Szóval szellemíróval kijött a könyv...
Akkor elgondolkodni sem tudtam ezen..De ha mondjuk most elgondolkodnék rajta, akkor is csak elrettenek..Belegondolni ahogy látom hogy megijed az illető..aztán meghúzom a ravaszt és látom ahogy meghal..szenved előtte a fájdalomtól..majd életre szólóan a tudat, hogy én öltem meg..
Egyszerűen embertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!