Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az osztályban néha (najó mindenap csúfolnak)azért mert:

1.Hiszek Istenbe

2.Van egy-két tesóm

3.Ebből kifolyólag a cuccaim nem a legdivatosabbak

4. Nem vagyok olyan mint az osztálybéli lányok.. Nem kelletem magam miniszoknyában meg semmit takaró topokban nem jövök össze minden velem szembe jövő sráccal..

De amúgy szerintem ezek nem rossz dolgok.. Én ilyen vagyok és kész. Csak...nem értem mért nem képesek elfogadni? Mért kell ezért csúfolniuk?!

Szerintetek tudnék csinálni valamit hogy nem szekáljanak?

2012. júl. 11. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pedig van egy Dalma nevű barátnőm, akire pontosan illik ez a leírás:D Amúgy szerintem a legjobb megolás az lenne, ha tényleg nem foglalkoznál velük. Van jó barátnőd? Ha igen, akkor a suliban legyél vele, és kerüld a gúnyolódó ősbunkókat.
2012. júl. 12. 10:53
 12/14 A kérdező kommentje:
am pont ezt csinálnám én is,ha akarna is valaki velem barátkozni....:C
2012. júl. 12. 18:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Tudnátok akk valamilyen beszélgetős oldalt ajánlani?
2012. aug. 30. 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:
sok helyen lehet barátkozni, akár itt is összeakadhatsz hasonszőrűekkel, tapasztalatból beszélek:)
2012. aug. 31. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!