Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Az osztályban néha (najó mindenap csúfolnak)azért mert:
1.Hiszek Istenbe
2.Van egy-két tesóm
3.Ebből kifolyólag a cuccaim nem a legdivatosabbak
4. Nem vagyok olyan mint az osztálybéli lányok.. Nem kelletem magam miniszoknyában meg semmit takaró topokban nem jövök össze minden velem szembe jövő sráccal..
De amúgy szerintem ezek nem rossz dolgok.. Én ilyen vagyok és kész. Csak...nem értem mért nem képesek elfogadni? Mért kell ezért csúfolniuk?!
Szerintetek tudnék csinálni valamit hogy nem szekáljanak?
Nem tudsz mit tenni, és tudod mit? Ne is tegyél! Ők olyanok, amilyenek, te pedig másmilyen vagy. Hidd el, lesz majd olyan közösség, ahol elfogadnak ilyennek. Az, hogy valaki nem képes elfogadni más hitét, vagy azt, hogy nem a legdivatosabb cuccokban jár, őt minősíti, nem neked van ezzel teendőd.
Ha elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, két dolgot érhetsz el vele: tisztelni fognak valamilyen módon, vagy ennél még éretlenebbek, és keresztülnéznek rajtad. Szerintem ne próbálj meg közéjük idomulni, mert csak neked lesz rossz, te kerülsz identitászavarba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!