Szoktál úgy érezni, hogy semmihez sem értesz?
Mintha semmihez nem lenne tehetségetek??!
Én egész életemben ezt éreztem eddig.. Bármibe is kezdtem balul sült el...Még csöndben sem tudok végig menni a lakáson.. (Apám éjszakás helyen dolgozik, így reggel és délután alszik) Nekem csöndbe kell lennem a házba, de egyszerűen megmozdulok és "dirr-durr-csitt-csatt" De persze nem csak ez, hanem minden, nincs nyelvkészségem, nem tudok rajzolni, rossz tanuló vagyok, nem tudok táncolni, nincs egyensúly érzékem, koordinációs problémáim vannak.. Kb. megvok átkozva... Pedig nagyon próbálkozok.. De semmi.. Főzni se tudok, a ruháim össze válogatása kész katasztrófa..
Éss még csak 16 éves vagyok.. Így mi lesz belőlem??
Ne izgulj,idővel kialakulnak a dolgaid.Lehet,hogy soha nem jössz rá,hogy igazán miben is vagy tehetséges,én is ezt keresem a mai napig,de ezt a kis ˝ügyetlenséget˝ szerintem idővel majd elhagyod.
:-D Nyugi,senki sem születik úgy,hogy mindjárt tudja miben jó...ez sok sok kísérletezés gyümölcse.
Ez fura! És jól esik, hogy végre valaki azt mondta, hogy olyan vagyok mint egy normális 16 éves..
Eddig komolyan mondom mindenki avval volt elfoglalva, hogy miért nem tudok gyerek lenni (igaz eléggé komoly vagyok) De így már legalább van 1 dolog ami még fiatal bennem!!
Mindenki azt mondja, hogy sokkal érettebb és lelkileg idősebb vagyok mint a 26 éves unokatesóm..És ez szörnyű érzés. Kb. gyerek korom sem volt.. ÉS ezt senki nem tudja a környezetembe. De hogy lehet 1 embernek úgy gyerek kora, hogy reggeltől estig bakik alakítják a napját?! És figyelnem kell minden lépésemre, tettemre...Mert abból csak baj lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!