Hogyan beszéljem le róla? (többi lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm (14/L) meg akarja festeni a haját. Igaz, hogy csak valami samponnal, de nekem ez úgyse tetszik...szerintem nem jó ötlet, mivel a hajfesték nagyon káros főleg a szemre nézve...Hogyan beszéljem le róla, úgy, hogy meg se haragudjon? Tanácsaitokat várom!
És sürgős, mert holnapután már akarja festeni...
2012. júl. 7. 21:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem egy hajfesték annyira nem fog ártani neki, naponta milliók festik a hajukat.
2/8 A kérdező kommentje:
ok...de nekem ugy sem tetszik ez az ötlet...hogyan beszéljem le róla? szép igy a haja...
2012. júl. 7. 21:41
3/8 anonim válasza:
gondolom színezövel akarja az max 2-3hétig marad rajta és nem károsabb mint egy hajpakolás... mond meg neki h szép ugy a haja. ha mégis beakarja festeni akkor meg ne szólj bele a dolgába
4/8 anonim válasza:
Ő haja, nem a tiéd, döntse el saját maga
!
5/8 anonim válasza:
ha megmondod neki, hogy szerinted úgy a legszebb ahogy most kinéz, ilyen kis természetesen, akkor lehet átgondolja a dolgot. De amúgy meg egy hajfestés nem nagy dolog ! : )
6/8 A kérdező kommentje:
ok, megpróbálom...kb 10 perc s talizok vele...
2012. júl. 8. 18:56
7/8 A kérdező kommentje:
Mázlim van ^.^ az anyja nem engedi h befesse ...
2012. júl. 8. 20:02
8/8 anonim válasza:
B+, most mit szólsz bele más életébe? OMG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!