Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Legjobb barátom Kábítószeres...

A Legjobb barátom Kábítószeres lett, Hogy beszéljem le róla?

Figyelt kérdés
Hétköznap, csak füvezget munka után ,viszont hétvégen 3 napos szintetikus partykat tolnak. Meffedron MDPV, M6, Speed, szóval szép a felhozatal. 3-4 szem Rivotrill kell, hogy aludni tudjon ,és már nem egészen 100-as a fiú. Soxor üldözési mániája van, meg képzelődik , nem lesz jó vége. Mit lehet tenni, már beszéltünk vele soxor és annyit értünk el vele ,hogy kerüli a nem drogos barátokat.
2012. márc. 3. 17:35
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
55%
Ennyi. Nincs több tennivaló. Esetleg agyonveretni az apjával.
2012. márc. 3. 17:40
 2/44 anonim ***** válasza:
66%
Hagyd magára! Ha saját akaratból nem áll le, máshogy sem fog. Magadat ne tedd tönkre vagy keverd bajba. Nem kötelezte erre senki, innentől oldja meg maga az életét...
2012. márc. 3. 17:42
 3/44 Cukordinnye válasza:
67%
Maximum annyit tehetsz, hogy szólsz valakinek például a szüleinek, de nem tudom hány éves, stb. Így elég nehéz.
2012. márc. 3. 17:44
 4/44 A kérdező kommentje:
23 éves Albérletben lakik és nincs jóba a szüleivel, pont emiatt kapott rá, hogy családon belül mindig megy a harc és ebbe menekül.
2012. márc. 3. 17:46
 5/44 anonim ***** válasza:
44%
Már be is kajáltad a kamu dumáját. Szomorú.
2012. márc. 3. 17:47
 6/44 A kérdező kommentje:
Nem értelek utolsó, mi az ,hogy bekajáltam , nem érted gyermekkori barátom , tudok róla mindent , a családi ügyeit is . Nem vetít tényleg rossz a családi háttér.
2012. márc. 3. 17:53
 7/44 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta ,hogy ebbe menekül, ez az én észrevételem..
2012. márc. 3. 17:54
 8/44 anonim ***** válasza:
62%
Másnak is van rossz családi háttere, mégsem menekül mind a drogokhoz! Ez rossz duma. Aki elkezdi, úgysem száll ki, a vesztébe rohan. Hagyd őt, elveszett ember.
2012. márc. 3. 17:57
 9/44 Cukordinnye válasza:
57%

Szerintem így sok mindent nem tudsz tenni.

Legyél kitartó ragadj meg minden alkalmat, hogy beszélj vele. Szervezzetek olyan programokat, amire ő is eljárna. Ameddig veletek van, addig sem a rossz társasággal drogozik...Mond el neki, hogy milyen változásokat látsz rajta az utóbbi időben.

2012. márc. 3. 17:57
 10/44 A kérdező kommentje:
Nincs olyan ,hogy elveszett ember, olyan van ,hogy hagyják elveszni. Nem arra , vagyok kíváncsi ,hogy hagyjam ,vagy ne hagyjam ,hanem ,hogyan tudnék rajta segíteni. Megoldást keresek, nem cserbenhagyásos tanácsokat.
2012. márc. 3. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!