A Legjobb barátom Kábítószeres lett, Hogy beszéljem le róla?
Figyelt kérdés
Hétköznap, csak füvezget munka után ,viszont hétvégen 3 napos szintetikus partykat tolnak. Meffedron MDPV, M6, Speed, szóval szép a felhozatal. 3-4 szem Rivotrill kell, hogy aludni tudjon ,és már nem egészen 100-as a fiú. Soxor üldözési mániája van, meg képzelődik , nem lesz jó vége. Mit lehet tenni, már beszéltünk vele soxor és annyit értünk el vele ,hogy kerüli a nem drogos barátokat.2012. márc. 3. 17:35
1/44 anonim válasza:
Ennyi. Nincs több tennivaló. Esetleg agyonveretni az apjával.
2/44 anonim válasza:
Hagyd magára! Ha saját akaratból nem áll le, máshogy sem fog. Magadat ne tedd tönkre vagy keverd bajba. Nem kötelezte erre senki, innentől oldja meg maga az életét...
3/44 Cukordinnye válasza:
Maximum annyit tehetsz, hogy szólsz valakinek például a szüleinek, de nem tudom hány éves, stb. Így elég nehéz.
4/44 A kérdező kommentje:
23 éves Albérletben lakik és nincs jóba a szüleivel, pont emiatt kapott rá, hogy családon belül mindig megy a harc és ebbe menekül.
2012. márc. 3. 17:46
5/44 anonim válasza:
Már be is kajáltad a kamu dumáját. Szomorú.
6/44 A kérdező kommentje:
Nem értelek utolsó, mi az ,hogy bekajáltam , nem érted gyermekkori barátom , tudok róla mindent , a családi ügyeit is . Nem vetít tényleg rossz a családi háttér.
2012. márc. 3. 17:53
7/44 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta ,hogy ebbe menekül, ez az én észrevételem..
2012. márc. 3. 17:54
8/44 anonim válasza:
Másnak is van rossz családi háttere, mégsem menekül mind a drogokhoz! Ez rossz duma. Aki elkezdi, úgysem száll ki, a vesztébe rohan. Hagyd őt, elveszett ember.
9/44 Cukordinnye válasza:
Szerintem így sok mindent nem tudsz tenni.
Legyél kitartó ragadj meg minden alkalmat, hogy beszélj vele. Szervezzetek olyan programokat, amire ő is eljárna. Ameddig veletek van, addig sem a rossz társasággal drogozik...Mond el neki, hogy milyen változásokat látsz rajta az utóbbi időben.
10/44 A kérdező kommentje:
Nincs olyan ,hogy elveszett ember, olyan van ,hogy hagyják elveszni. Nem arra , vagyok kíváncsi ,hogy hagyjam ,vagy ne hagyjam ,hanem ,hogyan tudnék rajta segíteni. Megoldást keresek, nem cserbenhagyásos tanácsokat.
2012. márc. 3. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!