A Legjobb barátom Kábítószeres lett, Hogy beszéljem le róla?
Köszönöm qkker- Lassan felfogom ,hogy lassú a felfogásom ,de
legalább a törekvés megvan bennem ,ami már látom , vajmi kevés egy ilyen helyzetben. Azért köszönöm.
Egyébként minden szenvedélyre vonatkozik, hogy amíg a delikvens nem akar változtatni, addig semmit sem tehetsz.
Én speciel bagóztam 20 évig, aztán letettem, mert úgy döntöttem, és nem külső "kényszer" miatt.
Beszélgettem vele , tegnap délután elhívtuk termálfürdőbe, meg szaunázni , eleinte nem nagyon akart jönni, de aztán rászánta magát.
Óvatosan felhoztam a témát és kiderült ,hogy az egyik volt barátnőjével próbálta ki a füvet ,mert a lány már sokszor csinálta és mondta neki , hogy ilyen élményben még nem volt része ,mint fűvel sexelni, merthogy megsokszorozza az örömérzetet, szép lassan már minden sex előtt ellőttek egy jointot, és neki is megtetszett. Külön mentek a lánnyal és
egyre durvább partykba ment bele, mert szabad volt.
A sok szemetet meg összefújja a szél és, tele lett kábitósokkal a társaság, innen egyenes volt az út.
Méghogy a Fű nem kapudrog?
Aki már drogot vesz a szájához ,az valószinü végigmegy a szamárlétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!