Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Legjobb barátom Kábítószeres...

A Legjobb barátom Kábítószeres lett, Hogy beszéljem le róla?

Figyelt kérdés
Hétköznap, csak füvezget munka után ,viszont hétvégen 3 napos szintetikus partykat tolnak. Meffedron MDPV, M6, Speed, szóval szép a felhozatal. 3-4 szem Rivotrill kell, hogy aludni tudjon ,és már nem egészen 100-as a fiú. Soxor üldözési mániája van, meg képzelődik , nem lesz jó vége. Mit lehet tenni, már beszéltünk vele soxor és annyit értünk el vele ,hogy kerüli a nem drogos barátokat.
2012. márc. 3. 17:35
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm qkker- Lassan felfogom ,hogy lassú a felfogásom ,de

legalább a törekvés megvan bennem ,ami már látom , vajmi kevés egy ilyen helyzetben. Azért köszönöm.

2012. márc. 4. 13:38
 42/44 anonim ***** válasza:

Egyébként minden szenvedélyre vonatkozik, hogy amíg a delikvens nem akar változtatni, addig semmit sem tehetsz.

Én speciel bagóztam 20 évig, aztán letettem, mert úgy döntöttem, és nem külső "kényszer" miatt.

2012. márc. 5. 11:55
 43/44 anonim ***** válasza:
Szinte az egészet végigolvastam, nekem megszakad a szívem. :( Nekem még nem volt dolgom ilyennel, nem is tudok segíteni, de azért kitartást kívánok neked, remélem helyrejönnek a dolgok! (Csak belegondoltam, mi lenne, ha az én barátommal/barátnőmmel történnének ilyen dolgok..)
2012. márc. 5. 13:09
 44/44 A kérdező kommentje:

Beszélgettem vele , tegnap délután elhívtuk termálfürdőbe, meg szaunázni , eleinte nem nagyon akart jönni, de aztán rászánta magát.

Óvatosan felhoztam a témát és kiderült ,hogy az egyik volt barátnőjével próbálta ki a füvet ,mert a lány már sokszor csinálta és mondta neki , hogy ilyen élményben még nem volt része ,mint fűvel sexelni, merthogy megsokszorozza az örömérzetet, szép lassan már minden sex előtt ellőttek egy jointot, és neki is megtetszett. Külön mentek a lánnyal és

egyre durvább partykba ment bele, mert szabad volt.

A sok szemetet meg összefújja a szél és, tele lett kábitósokkal a társaság, innen egyenes volt az út.

Méghogy a Fű nem kapudrog?

Aki már drogot vesz a szájához ,az valószinü végigmegy a szamárlétrán.

2012. márc. 5. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!