SOS Senkinek sem kellenék fogszabályzóval, hogyan beszéljem le a szüleimet róla?
Hát, ha a szüleid akarják, akkor nem lehetsz több 15-16 évesnél. vagy még annyi sem vagy. Mire kéne, hogy akarjon valaki, a fogszabályzó már nem is lesz rajtad.
Ja, csak szólok, hogy rossz fogakkal meg pláne nem fognak akarni.
Szerinted mi a jobb?
Fogszabályozóval élni rövidebb ideig vagy egész életedben szétálló fogakkal?
Később meg fogod bánni, ha nem hordod, és sokkal nehezebb lesz korrigálni.
4 évig?:O az rengeteg! általában 1-1,5 (max 2) év alatt megcsinálják. megkérdezhetem, mi baja a fogaidnak?
nekem 2 hónapja van, és utálom... pedig nem is látszik (átlátszó), de nagyon rossz azzal a tudattal élni, hogy fogszabályzód van. nekem 1 évet mondtak, már NAGYON várom, hogy megszabaduljak tőle. az ismerőseim nem is tudják hogy van. zárt szájjal beszélek alapból.
nem lehet éjszakait kérni? rám is a szüleim erőltették.:/// mindenki aztmondja: jaaj, semmi az az 1 év, később szép lesz a fogad.DE! arra nem gondolnak, hogy nekünk sok ez az egy év, és rémesen+önbizalomhiányosan érezzük magunkat tőle ...
Az utolsónak: Nem mindenki lesz önbizalomhiányos egy fogszabályzótól. És nemhogy örülnél, hogy a szüleid törődnek veled és megveszik neked a drága fogszbályzót és költenek rád..
Nekem 9 hónapja van, átlátszó és UGYANAZ az ember maradtam, UGYANAZOK a barátaim és UGYANÚGY viselkednek velem az emberek. Semmi sem válzotik azzal,hogy húú most fogszabályzós leszel..Csak éppen a fogadnak teszel ezzel jót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!