Tesóm szeretne egy kutyát. Hogy beszéljem le róla? .
Figyelt kérdés
A testvérem szeretne egy kis kutyát. ezt nem úgy értem hogy egy kutyát hanem úgy hogy egy keveréket.... Hogy beszéljem le róla?. Inkább egy fajtaiszta nem?.
"A testvérem szeretne egy kis korcsot. ezt nem úgy értem hogy egy kutyát hanem úgy hogy egy keveréket."
?? mármint milyen két fajnak a keverékét szeretné? :D
Egyébként, nem kell mindenképpen fajtatiszta kutya, a keverék is szerethető, tanítható, ő is hűséges, stb. Az persze nem árt, ha fajtiszta :D
2011. dec. 13. 17:26
3/21 anonim válasza:
Nagyon rosszul gondolkodsz! Mennyivel lenne jobb egy fajtatiszta - azon kívül, hogy többször annyiba kerül a megvásárlása és a tartása is?
Megfogadtam, hogyha valaha lesz kutyám, az csakis menhelyről befogadott keverék lehet. Náluk jobban senki nem tud ragaszkodni az emberhez...
2011. dec. 13. 17:27
4/21 anonim válasza:
sokkal több esze van mint neked, egy korcs sokkal egészségesebb és tovább is fog élni mint az ilyen agyontenyésztett szarok.
2011. dec. 13. 17:27
5/21 anonim válasza:
te hülye vagy kedveském! nekem keverék kutyám van, és már egy csomó agility versenyen voltunk,az én korcs kutyámmal. És egy fajtatiszta, nagyon sok pénzbe kerül. És mi a jobb? Venni egy rakat pénzért egy fajtatiszta kutyát, vagy a menhelyröl egy keveréket, ezzek megmentve az életét? Ésd hidd el hogy egy keveréket ugyanúgy lehet szeretni tanítani, meg minen mint egy fajtatisztát. Gondolom nem versenyre akarjátok vinni. És ha a tesód azt szeretne, te minek szólsz bele? mellesleg a keverékek 80 százaléka inteligensebb néhány fajtatisztánál
2011. dec. 13. 17:30
6/21 anonim válasza:
Én téged sajnállak...hogy lehet valakinek ilyen borzalmas gondolkodásmódja :/
2011. dec. 13. 17:31
7/21 anonim válasza:
Amiért egy kutya korcs nem kell ennyire alul becsülni őket! Sőt! Sok betegségekben erősebb az immunrendszerük mint a fajtiszta társaiknak. Amiért egy kutya fajtiszta az csak annyit tesz h ismerjük a viselkedését és hogy mihez h viszonyul. Nekem is vannak korcs kutyáim és nagyon jól tanulnak! :)
2011. dec. 13. 17:38
8/21 anonim válasza:
Miért kéne lebeszélned? Ő szeretne kutyát ha jóltudom. Majd ha TE akarsz egy kutyát, akkor TE döntöd el milyen legyen.
De ha jól veszem ki a kérdésből most neméppen rólad van szó. Hadd döntse el ő milyen kutyát szeretne. A lényeget pedig előttem leírták
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!