Hogy beszéljem le róla?
te:apa beszélni szeretnék veled
faterod: lökjed fiam.
te: a galambokkal kapcsolatban szeretnék pár hasznos mondatot javasolni.
faterod: mondjad nyugodtan.
Te:Nem tartom jó ötletnek eladni ezeket a díjnyertes példányokat, Nagyon sok időd ráment és szeretted ezt a hobbit. Örömöd láttad benne, most meg hirtelen eladnád? Ne tedd édesapám, kérlek szépen.
faterod: Fiam kell a pénz, felment a benzin ára és ez kihatott mindenre, Nem éri meg tovább foglalkozni a galambászattal még ha oly sok örömet is leltem benne!
Te: Tudom édesapám, ezért is szeretném figyelmedbe ajánlani a következő adatokat: 1 tál húsleves/525 ft
2 db rántott galambcomb 1315ft. Mi lenne ha levágnánk őket és nem lenne gond a húsra. így mindenki jól jár: neked is több időd marad, anyának se kell húst venni, nekem meg helyre áll az emésztésem. És a galamb húsnak nagy a vastartalma is és nagyon egészséges. Egy szó mint száz ÉDESAPÁM FŐZZÜK MEG AZOKAT A GALAMBOKAT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!