Na de most komolyan. Mi is az élet értelme?
Attól függ. Fogalmazzunk akkor inkább úgy, hogy valakinek a kínkeserves munkájából adódóan a jövő embereire már nem jelentenének akkora veszélyt betegségek, esetleg a várható élettartamot is kitolhatnánk 60-80 évről 200-ra. Nem lenne jobb érzés tudni, hogy még a duplája van hátra? Több mindent láthatok, több időm van élni? Szerintem igen :)
Betegségek, meg problémák mindig lesznek, tehát kicsit rosszul fogalmaztam azzal az 'örök élettel', meghalhatsz, de pl tudod, hogy már olyan fejlett a technika, hogy a várható élettartamod hosszabb, mint egyébként volna és ezt olyan embereknek köszönheted akik dolgoztak érted.
Ráadásul ahogy telik az idő majd a lehetőségek is úgy nyílhatnának meg az emberek előtt... Kicsit (nagyon) messzire kalandozva, pl űrutazás :D
Lényeg a lényeg: Nem fogunk unatkozni :D
Persze ez mai szemmel nézve egy naiv felfogás, de szerintem a fejlődés nem áll meg, különben akár fel is akaszthatnánk magukat.
42
reprodukció
amit adsz neki
(válassz)
"Én már olyasmit is halottam a neten hogy már az se jó ha boldog vagy. Kész tébolyda"
Nem csak neten. Bölcsész tette fel nekem a kérdést: "És? Boldognak kell lenni"?:) Érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!