Na de most komolyan. Mi is az élet értelme?
Szerintem a fejlődés,tökéletesedés az élet célja,hogy rátalálj önmagadra és beteljesítsd a "küldetésedet".Én ezt úgy mondanám,hogy a megvilágosodás,de sokan félre értik ezt a kifejezést.
Én már érzem,hogy mire születtem,mi a küldetésem és már határozottan az álmaim útján haladok.
Mindenkinek más, így van. A halál valóban tönkretesz mindent, de szerintem fontosabb, hogy saját magunkból a legjobbat hozzuk ki, a jövő társadalmának hasznára, hogy esetleg a gyermekeink, unokáink egy jobb világban nőjenek fel :)
Szerintem ez a fontos, a halál pedig csak ránk jelent veszélyt, ahogyan pl jelenleg a rák is. Aki ma súlyos beteg és végstádiumú rákos az valószínűleg meghal. No, de, ha valaki felfedezi rögtön utána a rák ellenszerét?:) Több ember már kevesebb eséllyel hal meg, s így tovább.
Ez a cél, hogy túléljünk.
Azonban sajnos amíg a halált nem győzzük le, mi csak a jövőben esetlegesen megjelenő, 'tökéletesebb' emberi fajnak lehetünk a szolgálói :) Akiknek esetleg már meghalniuk sem kell majd...
Szerintem a halál ad értelmet az életnek.
Ha tudnád,hogy sohasem halhatsz meg,akkor törekednél arra,hogy lehető legtöbbet kihozd magadból és az életből??Nem hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!