Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elhagynak, már nem bírom. Mit...

Elhagynak, már nem bírom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

mindig vagy túl kevés vagy túl sok vagyok. Egyet tudok,-ha választok - az illető(ke)t ,nagyon szeretni. De annyiszor vertek át ,játszottak velem ,hagytak cserben, hogy én már nem is merek nyitni. Nagyon félek. Az utóbbi időben csak dolgozni járok meg haza. Nem vagyok elhízva ,jó adottságaim vannak-de ami bennem dúl,az minden háborúnál keményebb.

Barátaimat is én keresem, ők engem nem.Tehát nem barátok persze tudom .De annyira rossz érzés ..-én meghallgatom őket ,segítek, ott vagyok, költök rájuk ..-és mégse kellek,vagy csak míg használható cél eszköz vagyok számukra.

..mikor van valami felfutás az életemben mindenki feltűnik ..-de a gödör alján sosincs senki.

Ki kellett hogy írjam magamból ,mert nagyon fáj. Távol vagyok mindentől az élettől.

CSak rövidke pillanatokra tudom elfejetni azt hogy senkihez sem kötődhetek, mert az ..az leírhatatlan érzésekkel jár. mármint a veszteség ,ami mindig bekövetkezik.

pszichológust ne írjátok, sok könyvet olvastam a témában .Tehát dolgokkal tisztában vagyok ,én mindig igyekeztem fejlődni változni. lehet talán megrekedtem.. -de talán ezt mégsem érdemelném az élettől.

ha más volt hasonló helyzetben, írja mi segített. Akár környezet változás, akár valami más változtatás.

(Egy biztos ,azért hogy szeressenek ,vagy elfogjanak nem akarok már mást mutatni nem akarok valamilyenné válni magamra erőltetni valami tulajdonságot ami nem is én vagyok .)

2012. júl. 4. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Mély levegő....Amíg igazán nem tudod magad feloldani, addig bennrekedsz a saját kalitkádban.
2012. júl. 4. 16:37
 2/4 anonim válasza:
Szia. Én 40 évas pasi vagyok, túl néhány érdekes kapcsolaton. Van néhány alapszabály amit érzelmi ügyekben fontos megfogadni. Először is, aki igazán szeret, annak te nem vagy sem sok, sem kevés. Úgy fogad el ahogy vagy. Másodszor, az igazi szerelem mindig előbbre visz és ki tudsz teljesedni benne. Az a viszony amiben szenvedsz, kielégületlen vagy, nem tudod megvalósítani magad, az nem szerelem, hanem más. Azok az emberek, akik nincsenek veled a bajban NEM a barátaid. Nálam egy hasonló dolog, leredukálta a "barátaimat", igaziból csupán egyetlen ember maradt nekem, aki a mai napig megvan. Tudom, hogy furán hangzik, de néha a válságok csak előrébb visznek. Kiszűrik körülötted a szemetet és abba a kevesebb néha több állapotba kerülsz. Fogadj meg egy jó kis mondást: ismerd meg önmagad és változz meg amiből kell. Üdv. Józsi
2012. júl. 4. 16:44
 3/4 anonim válasza:

Józsinak sok mindenben igaza van. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van pár kapcsolat a hátam mögött, még házasság is. 40 év nekem is elég volt ahhoz, hogy utána biztosan állítsam - hiába vernek át ezerszer, hiába használnak ki, nem lehet anélkül élni, hogy ne bízz meg az emberekben.

Azt a tényt meg fogadd el, hogy barát csak nagyon kevés van - szövetségesek, haverok lehetnek mindig, igazi barát csak egy-kettő az életben.

Semmiképpen ne zárkózz be, keresd az embereket, találj ki magadnak egy hobbit, a közös érdeklődés sok mindenkivel összehozhat.

40/F

2012. júl. 4. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Kitartást kívánok, és sok erőt a selejt kiszűréséhez. A felkészültségen kívül szerencse is kell az igazi társ megtalálásához.

Tapasztalatom szerint a hivatás-elég pénz-igazi társ hármasból maximum kettő szokott összejönni az embereknek.

2012. júl. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!