Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jól tudsz hazudni? És manipulá...

Jól tudsz hazudni? És manipulálni?

Figyelt kérdés

Ha gondolod mesélj el egy történetet,amiben hazugsággal kivágad magad vagy manipuláltál valakit!

:)

2009. júl. 9. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos szinte folyamatosan hazugságban élek. Szüleim és tanáraim se tudnak egy csomó elég durva dologról. Van olyan, amiből bírósági ügy lenne. Ha mernék, amit kétlek. És amúgy is évekkel ezelőtt történt (:

De profin hazudok. És hasznomra van, úgyhogy nem sajnálom.

2009. júl. 10. 17:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Rákényszerített az élet, nekem sokkal könnyebb, ha egyes piszkos ügyekben tudok hazudni, sokkal könnyebben kimászom bármiből. De nem szoktam, csak ha feltétlenül szükséges és leginkább mások miatt, saját érdekemben elég ritkán.
2009. júl. 10. 19:38
 13/23 anonim ***** válasza:
87%

Volt a sulinkba egy ilyen emberke, aki ezt felmérte.. És az egész osztály elött közölte, hogy én tudom a legjobban manipulálni az embereket, szerencsére a hazudásról nem mondott semmit... Bármiben tudok hazudni, úgy hogy észre sem veszik.. És a legviccesebb, hogy nem használom ki! Utálok hazudni!! Persze más emberekért megteszem, de a saját céljaimra nem fordítom! Öhm. az eléggé manipulálásnak számít, hogy az eddigi összes barátomat leszoktattam a drogról, a motorozásról a cigiről?! Valahogy beléjük paszíroztam 1 kis tiszteletet, megbecsülést és kedvességet.. Sokszor volt amikor direkt problémás pasit választottam a kihívás kedvéért.. Én inkább segítek az embereknek avval, hogy megbíznak bennem, mint hogy a saját célomra manipuláljam őket..

Szerintem így helyes..:)

2009. júl. 11. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

elég sokan megjegyezték már hogy nagyon jól megy az h bármilyen helyzetbőm kihozom azt h a végén még én legyek a jó

de tényleg mindig:d

tehát manipulálni remekül tudok:P

hazudni is minde gond nélkül

de ritkán szoktam!

2009. júl. 22. 02:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

17:58 motorozásról is??? arról miért? ha nem úgy mennek mint egy vadbarom akkor minek?

egyébként én azt mondom mint Dr House: Everybody lies és hozzáteszem Me too :P elég gyakran

2009. júl. 22. 09:52
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha belekerülök egy helyzetbe, hogy hazudnom kell, szemrebbenés nélkül megteszem, anélkül, hogy tudnám a következményeket. Aztán megyek tovább, mintha mi sem történt volna, közben az agyam lázasan jár, ki mennyit tud, meg hogy tudja és mennyit kell tudnia ahhoz, hogy ne bukjak le és lehetőleg senki más se kerüljön bajba. Aztán sorra veszem a lehetőségeimet, hogy velem, illetve másokkal mi történik, ha ezt, vagy azt csinálom. És a végén mindig megvan a megoldás. Olyan, mint egy játék. Pofon egyszerű. Hazudni és manipulálni is.
2009. júl. 22. 12:22
 17/23 anonim ***** válasza:

én jól tudok igen, de ez egyáltalán nem olyan jó tulajdonság, h legalább tudom mikor hazudnak nekem, mert ez nemigaz. mert delőbbutóbb paranoiás leszel, és minden apró gyanúra már asszed h hazudnak neked. énis beleestem egy ilyenbe, volt egy időszakom mikor rengeteget hazudtam, és manipuláltam, majd annak vége lett, mostmeg mindenkire azthiszem h hazudik nekem :D

történetet nemmesélek, mert hosszú

2009. júl. 22. 15:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem tudok hazudni, manipulálni sem, de nem is akarok.
2009. júl. 23. 09:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Én szoktam sajnos hazudni :( De nem gyakran, nem minden helyzetben tudok. Manipulálni meg semmilyen helyzetben nem tudok, de azt nem is akarok, aljas és undorító dolog.
2009. júl. 23. 13:47
 20/23 A kérdező kommentje:
Manipulálni aljas és undorító dolog, de én nagyon élvezem. :) Szerintem jó dolog.
2009. júl. 23. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!