Valaki érez még ilyet rajtam kívül? (lentebb kifejtem bővebben)
Párkapcsolat terén én semmit nem értem még el (szó szerint), mert antiszociális vagyok, és nem tudok megnyílni embereknek, nem tudok kommunikálni velük. Emiatt félresiklott az életem, és ma már csak egy fölösleges embernek érzem magam ebben a világban. Ez nagyon megvisel, mert ezt 0-24-ben érzem, minden nap.
Ha esetleg más is így van ezzel, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek hogy lehetne ezt az érzést elnyomni, vagy elviselhetőbbé tenni, alkohol és drogok nélkül.(ezek bizonyos okok miatt nálam nem jöhetnek szóba).
Nagyra értékelném, ha segítő válaszok jönnének, de a letolásokért sem fogok senkit lepontozni.
Köszi, előre is.
Hát nem is igazán betegség ez, hanem inkább rendellenesség. Egyfajta autizmus, annak enyhébb formája. A lényege, hogy valami defekt van az ember agyával, és emiatt az érzelmi intelligenciája szinte nulla. Szociálisan érzéketlen, meg hasonlók..
Szinte mindegyik tünete igaz rám sajnos, de elég sokkoló erre ráébredni. Mármint arra, hogy ez lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!