Bennem lenne a hiba? Mért használ ki engem mindenki?
Az a baj,hogy a barátaimnak,páromnak, mindenkinek a maximumot próbálom nyújtani: bármelyikük bármikor felhívhat,ha gondja van,akár hajnalban is. Mindenkinek segítenék a gondjai megoldásában,mindig kiállok értük másokkal szemben, mindig személyre szóló ajándékokat veszek,amikről tudom,hogy tetszene nekik,akár akkor is,ha ez kicsit drága,és alig marad pénzem, és mindig felhígom őket 2-3 hetente,hogy hogy vannak.
Ezzel szemben,ha nekem van gondom,és esetleg felhìvom valamelyiküket este,illemből meghallgatnak,aztán leráznak,hogy "bocs,fáradt vagyok",kb 400forintos ajándékokat kapok (néha jó néhány nappal a szülinapom után), engeem csak akkor hívnak fel,ha segítenem kell,stb.
Bennem van a hiba? Túl irreálisak az elvárásaim?
Köszi :)
Elkezdheted szűrni a barátaidat.
Nincs benned semmi hiba ha bajban vagy akkor egy barát nem fog lerázni azzal hogy bocs fáradt vagyok.
Néha te is lehetnél egy picit bele szrok a helyzetbe ember...
Minden jót!
Ahogy az első válaszoló, én is mintha a saját soraimat olvastam volna.
Én rájöttem arra, hogy aki soha nem viszonoz semmit, és ahogy írod, csak kihasználnak, azok meg sem érdemlik a törödést!
Én kis ideje elkezdtem ezekkel az emberekkel nem beszélni, nem foglalkozni velük. Új embereket próbálok megismerni. Igaz, így kb 2 ember maradt, de ez már egy más kérdés...
Tedd ezt te is szerintem!
Lehet nehéz lesz vagy furcsa.
Kérdező!Hàny éves vagy?:-)
Csak mert én is ugyanìgy vagyok a "barátaimmal".:-$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!