Mi a hiba? Ezt mindenki érti csak én nem!?
Figyelt kérdés
Regisztráltam 000webhostra. Az ingyen domain-t beiktattam majd az index.html-t feltöltöttem a kiegészítőkkel együtt. Az első menüpont .html-ét is feltöltöttem de nem tudom meik link kell vagyis mien elérési útja van. FileZillát használtam és úgy próbáltam ,hogy a kíván filere kattintottam jobbklikkel majd: URL(ek)másolása a vágólapra. De így nem jó ,hisz kéri az azonosítót...:( Segítsetek légyszives :( Előre is köszönöm és nagyra értékelem segitségeiteket! :)2011. jan. 31. 16:43
1/1 anonim válasza:
ha a 2 html-t egy mappába raktad, akkor spórold meg az elérési utat, és a csak névvel hivatkozz rá (de akkor figyelj, hogy mindig egy mappában maradjanak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!