Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Most olvastam a googlnál,...

Most olvastam a googlnál, hogy a linkcsere nem megengedett! Na most akkor miért mondja mindenki, hogy a seo alapja a linkcsere?

Figyelt kérdés
Többen is állítják, hogy rengeteg linkcserélő oldal van, azt kel használni, de hát a google ezeket tiltja és bünteti is az írásuk szerint. Most akkor hogy is van ez?
2011. okt. 22. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol olvastad ezt a hülyeséget. Még követni sem tudja a honlap tulajdonosa, hogy ki hogyan linkeli saját magán kívül a honlapját még a világhálón. Ha a külső linkeket büntetné a Google, akkor minden honlapot egyszerűen el lehetne lehetetleníteni, csak orrba szájba kellene linkelgetni, és máris büntetést kapna a honlap a Google-tól.

A keresőoptimalizálás alapja pedig nem a linkcsere, hanem a jó szerkezeti és tartalmi felépítésű hibátlan kódolású weboldal. Ha ez nincs meg, akkor a linkcsere nem sokat számít.

2011. okt. 22. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:

lehet rosszul fogalmaztam. A goolge webmester eszközökben, tehát a legbiztosabb helyen olvastam. Próbálom megkeresni aztán belinkelem. Nem a linkekkel van a baj, hanem a trükkökkel, amit a google nem néz jó szemmel. Ilyen a kizárólag linkcsere részére létrejött weboldalak, ahol zanzásítva csak linkek vannak a linkcsere érdekében, tehát nem hasznos oldal a google keresőnek. Ez pl. a google webmesterről idézem:

"azonban az olyan oldalakra való hivatkozás, melyeket a google spamgyanúsnak minősített, ronthatja a webhely megítélését."

Ha olyan oldal hivatkozik ránk, ami spamgyanús, az rontja a PR értéket.

2011. okt. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!