Most olvastam a googlnál, hogy a linkcsere nem megengedett! Na most akkor miért mondja mindenki, hogy a seo alapja a linkcsere?
Nem tudom, hol olvastad ezt a hülyeséget. Még követni sem tudja a honlap tulajdonosa, hogy ki hogyan linkeli saját magán kívül a honlapját még a világhálón. Ha a külső linkeket büntetné a Google, akkor minden honlapot egyszerűen el lehetne lehetetleníteni, csak orrba szájba kellene linkelgetni, és máris büntetést kapna a honlap a Google-tól.
A keresőoptimalizálás alapja pedig nem a linkcsere, hanem a jó szerkezeti és tartalmi felépítésű hibátlan kódolású weboldal. Ha ez nincs meg, akkor a linkcsere nem sokat számít.
lehet rosszul fogalmaztam. A goolge webmester eszközökben, tehát a legbiztosabb helyen olvastam. Próbálom megkeresni aztán belinkelem. Nem a linkekkel van a baj, hanem a trükkökkel, amit a google nem néz jó szemmel. Ilyen a kizárólag linkcsere részére létrejött weboldalak, ahol zanzásítva csak linkek vannak a linkcsere érdekében, tehát nem hasznos oldal a google keresőnek. Ez pl. a google webmesterről idézem:
"azonban az olyan oldalakra való hivatkozás, melyeket a google spamgyanúsnak minősített, ronthatja a webhely megítélését."
Ha olyan oldal hivatkozik ránk, ami spamgyanús, az rontja a PR értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!