Hogyan szokhatnék le ezekről?
Sziasztok.
Az elmúlt pár évben nagyon leépültem lelkileg, és ennek okán kialakult bennem nem egy káros szokás. Részletesebben:
-Az arcom belső felén (tehát a számban) lévő bőr rágása. (Vérzésig)
-Borzalmasan hangos zenehallgatás, fülhallgatóval.
-Fokozott agresszió. (Embereket nem lennék képes bántani, de néhány tárgyat rendszeresen odavágok valamihez.)
Talán segít a válaszban, ha leírom, miért alakultak ezek ki. Még 5-6 éves koromban kezdőtött a dolog, amikor elkezdtek gúnyolni. Hogy mivel, azt nem szeretném megosztani. Ezután apám elhagyott engem, és édesanyám, hogy egy másik nővel élje le az életét. (Rendszeresen látogatom őket) Közben meghalt egy rokonom, aki közel állt hozzám. Majd 3.-os koromban beleszerettem egy osztálytársamba. 5.-ben volt egy balesetem, mely során a zebrán elütött egy motor. (Kenőpénz miatt engem tettek felelőssé.) Maradandó károsodást nem szenvedtem, de sokáig nem olyan voltam, mint előtte. Rá pár hónapra az a lány, akibe immár 2éve voltam szerelmes, áthívott, és célozgatott, hogy szeret engem. Nekem a baleset akkori hatása miatt nem esett le. (Szóval elb*sztam) Ezek után 3évig nem állt szóba velem, ami nagyon fájt. Még Ő is elhordott mindennek. Aztán 8. végére ismét jóban lettünk, de közben többször is volt barátja, ami szintén fájt. Aztán a suli végeztével nehezen, de sikerült elfelejtenem. Ezek után több másik lányt is megszerettem, de ők sem viszonozták ezt. Közülük az utolsó is összejött egy sráccal, aki eléggé átverte. Mint barát, én vigasztaltam a lányt. Ezek után ismét találkozgatni kezdtem azzal a lánnyal, akit oly sokáig szerettem. Már ott tartottunk, hogy lett volna egy kis esélyem, ám ekkor... az egyik legjobb barátom összejött vele, méghozzá ezt már a szemem láttára. Ezek után elhordtak ismét mindennek, mert kiderült, hogy én szerettem. Majd jött az újabb csapás, mivel az akkor 10éve legjobb barátom elárult, és csúnyán összevesztünk. Most egy nagyobb szünet után, ismét szeretek valakit, most 6hónapja. De Ő sem szeret viszont. Ezen felül minden nap azzal a tudattal alszom el, hogy bármikor elmondhatja valamelyik sulis társam neki. (Én naív 2 pletykafészeknek mondtam el, és a fél suli tudja)
Itt jegyezném meg, hogy az a bizonyos agresszió nem tud "átterjedni" arra, akit szeretek. Alkohol, drog, vagy hasonló szenvedélyem nincs, ha iszok is, maximum 1 korty pálinkát a fontosabb családi ünnepeken. Bocsánat a regényért, de ez mind szerepet játszott abban, hogy idáig jutottam. A segítő válaszokat előre is köszönöm!
Először is:nagyon sajnálom.
Másodszor: Az élet valahonnan mindig mosolyog rád. Lehet hogy ezt most nem látod, de egyszer meg fogod látni:) Nekem amit leírtál nagyon szimpatikus, mert énis ugyanígy rágom a számat, néha (elég gyakran) dühöngök. Ilyenkor megpróbálom kiírni magamból a gondjaimat, és ez egyelőre beválik. Beszélgetek a gondjaimról, vagy blogot vezetek. Nyugodtan halgass zenét, bár inkább számítógépen, hangfallal. (Így talán annyira nem károsítja a fület)
Találd meg azt az elfoglaltságot ami téged megnyugtat. (van akinek ez a futás, vagy box) és olyan barátokat keress akik tényleg igaziak. ha megvannak az igaz barátok, onnan keress lányt. Meglátod: tuti sikerülni fog!
Mondjuk megértem. Lehet hogy majd egy idő után kialakul magától.
én nekem azt mondták egyszer hogyha ideges leszek (amit említettél hogy fokozott agresszió) akkor írjak egy verset. majd olvassam fel, tépjem szét és dobjam ki. elsőre kiröhögtem a gondolatot, de amikor megtettem, rájöttem hogy annyira nem nagy hülyeség.
Ui: szólj, ha ne írjak többet, nem akarlak untatni :)
fordítva sem igaz :)
hát remélem hogy tutdam segíteni, nem tudok mást mondani. Nekem amiket leírtam használtak. És tényleg fel a fejjel! Nagyon sok szép pillanatod lesz még az életben! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!