Meguntam az életet, nincs valakinek valami tanácsa amivel kb elterelem ezekről a figyelmememet?
Figyelt kérdés
Nem akarom emgtenni. De a szüleim mindig negatívan állnak hozzám. Tudom, nem elég ok, meg hasonló. De számomra az . A kérdésre válaszoljatok, ha lehet normálisak. Gyökerek kíméljenek.2011. nov. 24. 19:23
1/4 anonim válasza:
Olvass, járj el sokat otthonról a barátaiddal, keress valami hobbit, ami leköt. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Van barátnőm , én tatabányán ő Budapesten él.. mindig találkozunk hétvégét együtt töltjük péntektől vasárnap délutánig. Szüneteket is együtt töltjük..
De mindig azzal jönnek hogy eltiltanak.. És most is ezt akarják..
2011. nov. 24. 19:33
3/4 yuda válasza:
Először is legyél őszinte és legyen önkritikád: úgy értem, néha biztos igazuk van, azokon gondolkozz el! Nyílván, ha csak negatívan állnak hozzád, az nem igazságos, -én csak azt mondom, tedd helyére a dolgokat és fontos, hogy szűrd le belőle azt ami viszont igaz.
Másodsorban be kell lásd, a világ és ezzel együtt az élet nem a szüleidből áll. Ennél sokkal színesebb, nagyobb és változatosabb- sok kalandot ígér.
Ne szűkülj be! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem szűkülök, és természetesen tisztában vagyok , hogy igazuk van , néha.. Nem minden esetben.. Van 1 húgom is aki kb letolja magasról , hogy nekem is jol jönne néha a segítség.. Apámék azzal a feltétellel engednek el mindig , hogy rend legyen a szobámban , és takarítsak ki (pl. kuka levitel, macskaalom stb.) néha elfelejtem és másnap amikor szólnak megteszem.. Húgom flegmázik , leültem vele beszélgetni (direkt nem agresszívan és negatívan hozzáállni...) De megkaptam , hogy az élete jobb lenne nélkülem.. 17 éves vagyok , és nem hiszem , hogy olyan sok rosszat tettem volna az életben..
2011. nov. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!