Hogyan szokhatnék le a káromkodásról a morgásról és a perverzségről?
Ráismertem egy osztálytársamra! Iszonyatosan irritáló és idegesítő a viselkedése! Ráadásul ő még mutogat is, parancsol. Csodálkozik, hogy ki van utálva a társaságból.
Nagyon örülök, hogy te elszántad magadat a változásra!
Amikor én elkezdtem leszokni a káromkodásról, akkor új szavakat találtam ki és azokat helyettesítettem be az obszcének helyére.
A morgás halál egyszerű, amikor jön az ihlet elfojtod és arra gondolsz mennyire idiótán néz ki kívülről.
Perverzség.. Minden ember az, a maga módján! Csak a kor előrehaladtával, ahogy felnövünk egyre jobban megtanuljuk elrejteni ezen énünket. Csak akkor hagyjuk kibontakozni egyes perverzióinkat, amikor megvan annak a helyük.
1.válaszadó - A mai züllött világ egyik züllesztő rugója az, hogy az emberek azt hiszik, bűneikkel és negatív szokásaikkal együtt kell magukat elfogadni és ez így jó. Pedig nem az. És az embernek a környezete a tükre (persze ebben a züllött világban már e tükör se tiszta).
2. Válaszadó: Isteni hit?... Konkrétabban? Mi az, hogy a templomban? Az IGAZ HIT nem a templomban van és nem a papok adják! Ahogy a KÖZMONDÁS HELYTELEN, HINNI NEM CSAK TEMPLOMBAN KELL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!