Valami baj van velem?
Lány vagyok de utálom a nőiséget, utálom ,hogy a nők testéből pénzt csinálnak és tárgyként kezelik. Utálom,hogy egy nőn mindig van mit bámulni. Eddig nem volt ilyen problémám de sajnos felszedtem 9kg-ot az elmúlt 2-3 hónapban és ez meglátszik rajtam.( 168 cm jelenleg 58kg) Mindigis lapos voltam, amolyan törékeny kislány típus, most viszont eléggé előjöttek rajtam a másodlagos nemi jellegek és undorodom magamtól. Elhatároztam,hogy holnaptól szigorúan fogyókúrázom,hogy visszanyerjem a régi alakomat, főleg mert a ruháim is feszülnek rajtam. Teljesen el vagyok keseredve így nem tudom és nem is akarom magam elfogadni ,még az utcára sem merek kilépni! Ez nem én vagyok!! A múltkor egy bunkó hapsi rácsapott a fenekemre azt hittem ott halok meg. Undorító! Velem van a baj vagy más is élt át már hasonló helyzetet mint én? Nem értem azokat a nőket akik kirakják mindenüket, miattuk lett ez a világ ilyen.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!