Valami baj van velem?
Lány vagyok de utálom a nőiséget, utálom ,hogy a nők testéből pénzt csinálnak és tárgyként kezelik. Utálom,hogy egy nőn mindig van mit bámulni. Eddig nem volt ilyen problémám de sajnos felszedtem 9kg-ot az elmúlt 2-3 hónapban és ez meglátszik rajtam.( 168 cm jelenleg 58kg) Mindigis lapos voltam, amolyan törékeny kislány típus, most viszont eléggé előjöttek rajtam a másodlagos nemi jellegek és undorodom magamtól. Elhatároztam,hogy holnaptól szigorúan fogyókúrázom,hogy visszanyerjem a régi alakomat, főleg mert a ruháim is feszülnek rajtam. Teljesen el vagyok keseredve így nem tudom és nem is akarom magam elfogadni ,még az utcára sem merek kilépni! Ez nem én vagyok!! A múltkor egy bunkó hapsi rácsapott a fenekemre azt hittem ott halok meg. Undorító! Velem van a baj vagy más is élt át már hasonló helyzetet mint én? Nem értem azokat a nőket akik kirakják mindenüket, miattuk lett ez a világ ilyen.
18/L
Örülök, hogy elítéled a ribancokat, teljesen egyetértek veled ebben, de a tested ne szégyelld, könyörgöm! Pláne ilyen paraméterekkel! Én 163 centihez 95 kg vagyok! Na, én szégyellem és rajta vagyok a fogyókúrán, csak nem túl egyszerű...:-)
Látatlanban megmondom, hogy nagyon csinos vagy! Attól, hogy nőiesedsz, nem kell kipakolnod amid van. Járj kényelmes pólókban és fogadd el magad!
22/L
azt tanácsolom próbáld meg magad úgy elfogadni ahogy vagy. ha nem érzed magad jól azt az emberek is észreveszik körülötted. ha magabiztos vagy akkor nem fognak rossz szemmel nézni. de ha úgy gondolod fogyókúrázhatsz is. ezt neked kell eldöntened. igaz 9 kilót nem nehéz leadni de 18 évesen nem szabad még túlzott fogyókúrába kezdeni mert árthat az egészségednek.
pár jó tanács:
reggelizz mindig, mert ha nem teszed akkor a szervezet el kezd raktározni.
héten 3×-4× egyél reggelire banánt és igyál rá egy nagy pohár vizet. sokáig nem leszel éhes, és ezeken a napokon a nasi is jobban belefér
jaa és még valami (a 2. vagyok)
nekem is sokan rácsapnak a fenekemre, főleg cigányok, vagy bulikban amikor sokan már leitták magukat..:S nem jó érzés de én vissza szoktam néha ütni, mármit egy pofont. 16/L
Második válaszoló:
Köszönöm a választ, ezt a banános dolgot kipróbálom!
Én izmos vagyok szálkás és kidolgozott... Ám a pocakom az Úristenért sem tudom leadni sem az arcomon sem a karomon sehol nem látszik h lenne rajtam fölösleg. Elég fura jelenség mert egy kövér emberen máshol is vannak elhízás jelei rajtam nincs sehol máshol zsír nincs tokám sem nem pufók az arcom stb... Valamelyik nap egy szórakozó helyen táncoltam egy idegen lánnyal aki viccesen megjegyezte h "de aranyos bendőm van" lehet h viccnek szánta vagy tényleg tetszett neki nekem viszont úgy jött át minhta gúnyolódna velem még ha valójában nem is... Azt hittem elsüllyedek szégyenemben... De aztán rájöttem valamire:
A jó édes anyját annak akinek nem tetszem ennyi. Tedd te is ezt fogadd el magad és röhögd képen azokat akik kinevetnek v gúnyolódnak veled az alakod miatt.
Nincs veled semmi baj :) Ebben a korban ha tetszik ha nem még bizony változik a test és ebbe bele tartozik az is hogy megmutatkoznak a nemi jellegek.Ne undorodj magadtól és ne kezdj el fogyizni mert az neked nem megoldás,kezd a tested nőiesedni,remélem egyszer még örülni fogsz ennek :)
Maradj az aki mindig is voltál és minden rendben lesz,aki meg csapkod annak csapj vissza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!