Hogy változzak meg?
Hatalmas önbizalomhiányban szenvedek és ezen szeretnék változtatni!
Nem vagyok magabiztos és elég határozott,márpedig erre a két tulajdonságra szerintem nagyon nagy szükség van a mai világban.
19 éves fiú vagyok
A válaszokat előre is köszönöm!
sportolj! az mindig sokat segít belsőleg és külsőleg egyaránt.
Amúgy meg ha kicsit foglalkozol a külsőddel, az is számít, nem csak magad előtt, hanem a mindenki előtt job lesz a megjelenésed. Találd meg a stílusodat! :)
sportolást sajnos nemrég abba kellett hagynom(egészségügyi okokból),de ha minden jól megy akkor nemsokára folytathatom!
a megjelenéssel és a stílusommal nincs gond,mert nem vagyok igénytelen!mindig is adtam magamra.
öltözködésemmel sincs gond,sportos,de egyben kicsit elegáns a ruhatáram.
közvetlen vagyok az emberekkel és szinte mindenkivel megtalálom a közös hangnemet...ezeket mások mondták rólam
a probléma az ,hogy nagyon könnyen elbizonytalanítanak egy vitában pl. hiába hozok fel értelmes érveket,a másik érveit mindig erősebbnek érzem!
nem tudok ismeretlen lányhoz odamenni csak simán leszólítani.alulbecsülöm a képességeim és a mindenkiről azt hiszem,hogy jobb nálam,még akkor is,ha sokkal rosszabbul teljesít valamiben,mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!