Hogy változzak meg?

Figyelt kérdés

Hatalmas önbizalomhiányban szenvedek és ezen szeretnék változtatni!

Nem vagyok magabiztos és elég határozott,márpedig erre a két tulajdonságra szerintem nagyon nagy szükség van a mai világban.

19 éves fiú vagyok

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. jún. 21. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

sportolj! az mindig sokat segít belsőleg és külsőleg egyaránt.

Amúgy meg ha kicsit foglalkozol a külsőddel, az is számít, nem csak magad előtt, hanem a mindenki előtt job lesz a megjelenésed. Találd meg a stílusodat! :)

2012. jún. 21. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:

sportolást sajnos nemrég abba kellett hagynom(egészségügyi okokból),de ha minden jól megy akkor nemsokára folytathatom!

a megjelenéssel és a stílusommal nincs gond,mert nem vagyok igénytelen!mindig is adtam magamra.

öltözködésemmel sincs gond,sportos,de egyben kicsit elegáns a ruhatáram.

közvetlen vagyok az emberekkel és szinte mindenkivel megtalálom a közös hangnemet...ezeket mások mondták rólam

a probléma az ,hogy nagyon könnyen elbizonytalanítanak egy vitában pl. hiába hozok fel értelmes érveket,a másik érveit mindig erősebbnek érzem!

nem tudok ismeretlen lányhoz odamenni csak simán leszólítani.alulbecsülöm a képességeim és a mindenkiről azt hiszem,hogy jobb nálam,még akkor is,ha sokkal rosszabbul teljesít valamiben,mint én!

2012. jún. 21. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem az alázatosság inkább erény, mint hátrány, még akkor is, ha manapság nem trendi.
2012. jún. 21. 19:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Mièrt lenne az?
2012. jún. 21. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
hát akkor tök normális vagy! Figyelj, nem vagyunk egyformák, és én pl nem bírom azokat a srácokat akik utcán csak úgy leszólítanak. Ne legyél az a bunkó srác, akiból csak úgy ömlik az egó! Nem megváltozni kell, hanem el kell fogadnod önmagad, és attól, hidd el, magabiztosabb leszel! :)
2012. jún. 21. 21:44
 6/6 anonim válasza:
Szerintem is az a megoldás, hogy fogadd el magad. Keresd meg az okát, hogy miért vagy bizonytalan, és miért nem bízol magadban és azon változtass. Utána könnyebben el tudod fogadni azt amilyen vagy. Ez igazából csak akarat kérdése. Döntsd el, hogy valójában mit szeretnél és tedd meg. Tudom, hogy könnyebb mondani mint megtenni, de ha meg se próbálod, akkor nem tudhatod, hogy sikerülne-e.
2012. jún. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!