Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit mondjak anyáméknak, hogy...

Mit mondjak anyáméknak, hogy IGAZÁN megijedjenek, hogy nem lesznek unokáik?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, a nők reakciojábol más sem türközödik, minthogy férfiként értéktelen vagyok.

az elmult honapokban gátlástalanul másztam mindenféle nökre, randizgattam, valakivel még dugtam is. De a befektetett energia a sikerességhez képest méltatlanul sok.

most végeztem egyetemen. Ugy gondolom, ha a nök nem fogadnak el (=dugás), pedig nem vagyok csunya, akkor egy munkahely sem fog, pedig nem vagyok buta.

2012. jún. 19. 20:51
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem pedig lenézed a nőket. Ha kapcsolatot akarsz, ne azt nézd h ki hogy néz ki. Lehet egy bombázó, ha csak pénzt akar és folyton rinyál...Kicsit csökkentsd le az egódat!
2012. jún. 24. 16:09
 12/16 A kérdező kommentje:
nem bombázó kell, csak egyszerü, átlagos szépségü csinos fiatal lány. de még ez sem jön össze.
2012. jún. 24. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy meleg vagy:)
2012. jún. 29. 09:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Énrám egész életem során rámtelepedtek a szüleim, kifejezettem anyám, apám meg mondjuk úgy, szótlanul nézte. Minden meg volt csinálva helyettem, az érzelmi zsarolásban is jeleskedtek állandóan, gyerek fejjel persze ezt nem látja át az ember, ki van nekik szolgáltatva, saját magát hibáztatja a dolgokért. Mindezt most, hogy 25 évesen elmondtam nekik már több alkalommal, egyedül apámon látok olyasmit, hogy legalább próbálna megérteni dolgokat, anyám mindig csak zokog, és tényleg nem érti a nem kis felelősségét abban, hogy ilyen szinten gátlásos lettem, mint most vagyok. Gondolok olyanra, hogy bárki idegennel nem tudok elbeszélgetni normálisan, akaratom ellenére iszonyú gátlások törnek rám. Társaságban nem tudok feloldódni, egyenesen a halálomon vagyok, pedig szeretném jól érezni magam.

Sokáig gyűlöltem őket ezért, és olyan gondolataim voltak, amiket le sem merek ide írni, még névtelenül sem. De azzal, hogy visszavágok, sajnos még inkább csak magamnak ártok. Nagy kérdés, hogy egyáltalán megérdemelnék-e, hiszen ők egyébként tényleg a legjobb hiszemben cselekedték, amit tettek, valóban értem dolgoztak, és hogy a törvény nem ismerete felment-e azok betartása alól. Én mégis azt mondom, ülj le velük beszélni - ez lesz a kemény, de bátor dolog, nem pedig az, hogy gyáva és értelmetlen módon bosszút állsz rajtuk, mivel jó eséllyel fogalmuk sem lesz róla, miért is kapják igazán.

Ha akarod, beszélhetünk erről priviben. 25/F

2012. jún. 29. 18:41
 15/16 A kérdező kommentje:
már mondtam neki sokszor a dolgaimat. Sirdogált egyet mindig, utána el lett feledve a téma.
2012. jún. 29. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, én anyukám is ezt szokta. Amikor ez nem használ, mert ha megvigasztalnám, megint el sem gondolkodna a dolgokon, akkor kegyetlennek nevez, amiért meg sem vigasztalom, mert "más gyerekek" szerinte ilyenkor ezt szokták. Ebből látszik, hogy csak érzelmi manipuláció az egész. Pedig tényleg nem tiszteletlenül mondom el, hanem a lehető legnagyobb tapintatossággal, de az igazat, őszintén. Mondják, hogy egy ember bizonyos életkor után már nem változik, sajnos kezdem ezt látni beigazolódni. De akkor is azt mondom, nem szabad revansot venni rajtuk ezért. Éppen elég, ha magadban tisztában vagy a dolgokkal, és megtanulsz a építkezni a felismeréseidből. Ha ez megtörténik, akkor nem vész kárba az az idő, amit önbizalomhiánnyal, gátlások közt töltöttél.
2012. jún. 29. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!