Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ma bevallom anyáméknak, hogy meleg vagyok. De szeretném meg_kérdezni szerintetek, is mert szeretnék 100% ig biztos lenni benne. Sztetek meleg vagyok?
szóval, állandóan olyan álmaim vannak fiúkkal, hogy járunk, meg csókolózunk, meg milyen szép az arcra, kék szeme van, stb... és az utcán sokszor megnézem a fiúkat inkább, a lányok is felizgatnak egy erotikus videóban, de érzelem 0! viszont ha egy fiút látok, hasonló helyzetben, az egészen más. akkor azt a fiút kívánom érzelmileg, testileg, és mindenhogy. és nagyon szépnek találom a faszt:P mármint, nem a méretét nézem, hanem van pár olyan szép fasz, ezek általában normál méretűek, amik nagyon izgatnak, főleg ha feszes gatyán keresztül látszanak. akkor úgy vágyom rá, hogy megfogjam, bevegyem a számba.
Szóval, szerintetek nyugodtan mondjam anyáméknak el? mármint, nehogy az legyen hogy elmondtam, aztán meg mégsem, és szegényekből hülyét csinálok?
16/F
Háááát elolvastam...
Szerintem te nem egyszerű bu.zi vagy, hanem egy szexmániás, enyhén biszex, de inkább köcsögös szopógép :D
Szia!
Szerintem meg kellene várnod még lesz egy pár kapcsolatod és elég utána! Addig pedig majd el dől hogy lánnyal vagy fiúval lesz e!
Volt már fiúval kapcsolatod? (Vagy lánnyal?) Szerintem csak azután jelentsd ki, hogy meleg (vagy bi) vagy, ha az már tényleg biztos. És te is rendezted az ezzel kapcsolatos gondolataidat.
Csak egy pl-t mondok, lány vagyok, és szerintem izgató, ha két lány van együtt. DE! Teljes mértékben hetero vagyok, normális párkapcsolatban élek, és nem tudom elképzelni, hogy együtt legyek egy lánnyal.
Szóval szerintem még várj egy- két évet a bejelentéssel. Ez nem olyan dolog, mintha azt mondod, hogy anyu, apu, ma elmegyek bulizni, jó? Ezt nekik elég hosszú időbe telne megemészteni (gondolom én), és addig, míg te sem vagy tisztában saját magaddal, ne stresszeld őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!