Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem ma bevallom anyámékn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem ma bevallom anyáméknak, hogy meleg vagyok. De szeretném meg_kérdezni szerintetek, is mert szeretnék 100% ig biztos lenni benne. Sztetek meleg vagyok?

Figyelt kérdés

szóval, állandóan olyan álmaim vannak fiúkkal, hogy járunk, meg csókolózunk, meg milyen szép az arcra, kék szeme van, stb... és az utcán sokszor megnézem a fiúkat inkább, a lányok is felizgatnak egy erotikus videóban, de érzelem 0! viszont ha egy fiút látok, hasonló helyzetben, az egészen más. akkor azt a fiút kívánom érzelmileg, testileg, és mindenhogy. és nagyon szépnek találom a faszt:P mármint, nem a méretét nézem, hanem van pár olyan szép fasz, ezek általában normál méretűek, amik nagyon izgatnak, főleg ha feszes gatyán keresztül látszanak. akkor úgy vágyom rá, hogy megfogjam, bevegyem a számba.

Szóval, szerintetek nyugodtan mondjam anyáméknak el? mármint, nehogy az legyen hogy elmondtam, aztán meg mégsem, és szegényekből hülyét csinálok?

16/F

2010. márc. 15. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát ha biztos vagy a dolgodban, akkor mondd el nekik, bár ha nem voltál még fiúval, akkor ők is valszeg azzal fognak jönni, mint itt, hogy nem tudhatod, meg ki fogod nőni stb... szóval ne várd, hogy azonnal elfogadják.

Szerintem egyébként eléggé valószínűtlen, hogy ez később megváltozzon, nem tudom, 12:32 honnan szedte azt a bizonyos 90%-ot, de sztem nem véletlenül vannak ilyen erős érzéseid a saját nemed felé. Szerelmes voltál már fiúba?

Ha elmondtad a szüleidnek, számolj be róla légyszi, kíváncsi vagyok, mi lesz az eredmény.

2010. márc. 15. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Onnan szedtem, hogy 14 évesen én is homonak gondoltam magam, ugyanaz volt velem, mint a kérdezővel, aztán 1-2 év alatt teljesen elfelejtettem azt a kort. Szerencsére közben nem voltam fiúval, úgyhogy ment tovább az életem a normális szakaszban.
2010. márc. 15. 13:26
 13/15 A kérdező kommentje:
oké:) (amúgy te meleg vagy?) beszámolok. szerelmes fiúba? hát igen voltam már, vagyis azt hiszem voltam. iszonyat rossz érzés volt látni, hogy őt a lányok érdeklik, és én soha nem lehetek vele:( még most is rossz felidézni azt az érzést.most szerencsére tudok velük beszélni, úgy volt kimennek a fidesz gyűlésre, de apumnak fáj a feje, így inkább maradnak:)megyek is, majd megírom mi lett:) remélem nem lesz belőle gond. Szoríts nekem:) puszi!
2010. márc. 15. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
13:09 vagyok, és igen, meleg vagyok... én is megtapasztaltam, milyen heteró srácba szerelmesnek lenni... nem egyszerű. Sok sikert a coming outhoz, szorítok :)
2010. márc. 15. 14:25
 15/15 anonim válasza:
Több mint valószínű hogy számodra ez egy összetett probléma. Úgy gondolom egy olyan emberrel kellene megbeszélned akit csak barátodként szeretsz, és aki a környezetedben van, hátha észrevette már hogy egy kicsit langyi vagy. Ha így van akkor javaslom a sikket szombatonként.
2010. márc. 15. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!