Mit mondjak anyáméknak, hogy IGAZÁN megijedjenek, hogy nem lesznek unokáik?
23 éves vagyok, a nők reakciojábol más sem türközödik, minthogy férfiként értéktelen vagyok.
az elmult honapokban gátlástalanul másztam mindenféle nökre, randizgattam, valakivel még dugtam is. De a befektetett energia a sikerességhez képest méltatlanul sok.
most végeztem egyetemen. Ugy gondolom, ha a nök nem fogadnak el (=dugás), pedig nem vagyok csunya, akkor egy munkahely sem fog, pedig nem vagyok buta.
és te mennyit tettél érte mondd csak meg?
égtél lányok 100ai elött? voltál öntudatlan gyökér elöttük? Mentél oda akkor is ha már tekintetükkel elküldtek?
mert ezeket a legtöbben nem vállalják be a sikerért. Én bevállaltam, és mégsincs siker.
eleinte csunyább lányokkal kavartam, aztán egyre szebb lányokkal, mondjuk mai napig nem értem el a normáls csinos dögös lányok szintjét. Az megmarad a joképüeknek. Engem is annak mondanak, persze csak udvariasságból.
18 éves koromban lett barátnöm 3 randi erejéig. Utána 3,5 év semmi. Aztán lett csajom társkeresöröl. De messze a szintem alatti csaj. Vele voltam 1 évig. Most már 9 honapja gyüröm magam, hogy legyen csajom és mégsincs. NEM AKAROK ÉVEKIG VÁRNI HOGY UJRA LEGYEN EGY VALAMI ALJA CSAJOM.
én is sokszor így érzem hogy ő miattuk van, és simán lehet, legalább is sok minden miatt lettem ilyen amihez nekik nagyban közük volt.. de az az igazság hogy ők is úgy neveltek ahogy tudtak, nem volt bennük ez a szándék hogy csesszuk már el ezt a gyereket, igaz sokszor érzem úgy magam hogy én nem ide meg nem oda illek hiába vagyok "jósrác", hiába foglalkozom tök kúl dolgokkal ha a személyiségem nem olyan mint a mai bulizós lazaarcnak..
de most már ez van és el kell fogadni, nagyon másmilyen nem tudok magamból csinálni anyit tudok hogy mivel sokat vagyok egyedül fejlesztem magam amibe tudom ahelyett hogy csinálnák valami oylat amit a legtöbb korombeli szokott csinálni ilyenkor
te kifejezetten meg vagy sértődve a szüleidre amiatt amit "csináltak veled" szerintem ezt minél előbb hagyd el a gondolatot..ne akard őket okolni, megijeszteni mert nem érsz el vele semmit, csak rossz érzést meg bűntudatot ébresztesz bennük
amúgymeg az önbizalomnak is van egy forrása, ha ebben a forrásban sokat mártózunk akkor "egyre jobban ránk ragad" és ahogy eltávolodunk a forrástól egyre jobban leszárad rólunk..szerintem neked meg kéne találni a forrást..lehetetlen amúgy sincsen csak hihetetlen
18f
üdv
bennem pont elég büntudatot ébresztettek már, hogy ezt most visszakapják.
önbizalmat az ad, ha a félelmeiddel szembe mész és legyözöd öket. Én nem tudtam csajozni, elkezdtem durván rámenni a csajokra. adott magabiztosságot nem is keveset, de most totál visszazuhantam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!