Elment az életkedvem?

nem egy munkahelyre kell jelentkezni.
ha valóban pozitívan gondolkodnál, már rég megálmodtad volna milyen munkahelyen is akarsz dolgozni...
hidd el, így működik. legyen egy célod. azt a lehető legrészletesebben álmodd meg, mintha már a tied lenne. érezd belül az örömöt, hogy meg van, bízz benne, hidd el, hogy neked ez jár. és egyszer csak meglátod azt a hirdetést...
ez nem csak a munkában van így.
a kommented is arról szól, hogy a kudarcot nézed! soha ne az akadályokon legyen a szemed!! az akadályokat mi magunk állítjuk fel saját magunknak!
ha nem hiszel benne, kezd kis dolgokkal. mondjuk egy kávéra vágysz. elképzeled az illatát. mit tesz az agy? rááll. megemlíted valahol. e körül forog a gondolatod. és jé jön valaki, meghív egy kávéra, pedig nem is tudott arról, hogy pont ezt akarod.
elmondanám, amik eddig veled történtek, azt mind te képzelted el...te álltál negatívan elé, hogy legyen.

a félelem, kétségbeesés is negatív érzés! be is fog jönni.
higgy, bízz és az is bejön :)

Csatlakozom a klubba. Legalábbis erre a hétvégére. Általában pozitív vagyok már egy ideje, de valahogy ezen a hétvégén nagyon összejött minden, úgyhogy én is csak a rosszat látom most. :( De nem baj, pár nap és megint minden virágos lesz, én tudom! :)
Viszont nemrég még ilyen volt minden napom. Azóta csak én változtam a világ nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!