Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elment az életkedvem?

Elment az életkedvem?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok. Túl 2 váláson, van egy 18 éves nagyfiam, aki egy éve az apukájával él, mert ezt szerette volna. Napi szinten beszélünk, de csak felszinesen. A kocsimat elvette a bank,a munkahelyem felmondott a hiányzásaim miatt. Lassan nem megyek utcára.

2012. jún. 17. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ideje pozitívan gondolkodni, hogy pozitív irányt vegyen az életed.
2012. jún. 17. 12:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de kudarc ért minden szinten. Jelentkeztem egy munkahelyre, de a tulaj azt mondta fiatalt keres. Bakker, 37 éves vagyok.
2012. jún. 17. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is teljesen elment, én 31 éves vagyok, nincs senkim (PÁR)így nagybetűvel,gyerekem sincs,sajnos tavaly elvetéltem,és itt bőgök éppen,mert sorra átba.zák a fejemet.és nem korrektek.úgyhogy ne aggódj nem vagy egyedül..
2012. jún. 17. 12:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy hogy vigasztalsz. Sajnos ugy érzem mindenki engem bámul az utcán, és rajtam nevet. A kinézetem miatt, a boltban, a héven, bárhol.
2012. jún. 17. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

nem egy munkahelyre kell jelentkezni.

ha valóban pozitívan gondolkodnál, már rég megálmodtad volna milyen munkahelyen is akarsz dolgozni...

hidd el, így működik. legyen egy célod. azt a lehető legrészletesebben álmodd meg, mintha már a tied lenne. érezd belül az örömöt, hogy meg van, bízz benne, hidd el, hogy neked ez jár. és egyszer csak meglátod azt a hirdetést...

ez nem csak a munkában van így.

a kommented is arról szól, hogy a kudarcot nézed! soha ne az akadályokon legyen a szemed!! az akadályokat mi magunk állítjuk fel saját magunknak!

ha nem hiszel benne, kezd kis dolgokkal. mondjuk egy kávéra vágysz. elképzeled az illatát. mit tesz az agy? rááll. megemlíted valahol. e körül forog a gondolatod. és jé jön valaki, meghív egy kávéra, pedig nem is tudott arról, hogy pont ezt akarod.

elmondanám, amik eddig veled történtek, azt mind te képzelted el...te álltál negatívan elé, hogy legyen.

2012. jún. 17. 12:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megpróbálom, bár nagyon nehéz. Mindenesetre nagyon átgondolom amit irtál.
2012. jún. 17. 13:00
 7/12 anonim ***** válasza:

a félelem, kétségbeesés is negatív érzés! be is fog jönni.

higgy, bízz és az is bejön :)

2012. jún. 17. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a klubba. Legalábbis erre a hétvégére. Általában pozitív vagyok már egy ideje, de valahogy ezen a hétvégén nagyon összejött minden, úgyhogy én is csak a rosszat látom most. :( De nem baj, pár nap és megint minden virágos lesz, én tudom! :)

Viszont nemrég még ilyen volt minden napom. Azóta csak én változtam a világ nem.

2012. jún. 17. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
mert mi másért lenne, hogy azt a tételt húzzuk a vizsgán, amitől a legjobban féltünk? mert arra koncentráltunk!
2012. jún. 17. 13:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell görcsösen kapaszkodni ebbe a pozitív dologba. Ha az ember feje fölött néha összecsapnak a hullámok, akkor inkább kicsit hagyja sodortatni magát az árral, aztán úgyis dob valami újat a gép. Addig meg meg kell próbálni ellazulni egy kicsit. :)
2012. jún. 17. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!