Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom mi van soha nem...

Nem tudom mi van soha nem volt még ilyen érzésem!? Aki tud kérem segítsen már nem bírom?

Figyelt kérdés
Meg környékezett egy nálam pár évvel idősebb fiú én még fiatal vagyok gimis éveim nagyon elején járok! És ennek a fiúnak nagyon furcsa a viselkedése meg ő maga is az meg ahogy megállít és hozzám szól, mintha tudná hogy mit érzek és tudná hogy, tartok tőle! Ha meglátom valahol szó szerint az infarktus keringet irtózom tőle sok helyen őt látom/már félek egyedül aludni is! Nem tudom hogy át tudjátok-e érezni amit érzek! Mit csináljak mi a bajom, üldözési mániám van esetleg vagy mi csoda? /a srácot régebbóta ismerem látásból de soha nem beszéltünk!
2009. júl. 5. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez olyan mint az Alkonyatban... De furcsa. Kivéve hogy...

Neked tetszik, vagy csak félsz tőle? Ha tetszik,ismerd meg közelebbről. De ahogy leírtad, nagyon titokzatos lehet ez a pasi..Ez szerintem nem rossz :P

2009. júl. 5. 11:02
 2/7 A kérdező kommentje:
mért irtad azt hogy "kivéve hogy"!!Nem tetszik és félek tőle!!
2009. júl. 5. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor kerek-perec le kell rázni.Nem kedveskedve,nem másnak,hanem neked,és határozottan.Nekem is volt dolgom rámenős fiúval,hidd el,a szép,kedves szavak csak önbizalmat adnak neki,nem fog távolodni.És ha nagyon nyugtalanít a dolog,mondd el a szüleidnek is,vagy a barátaidnak.
2009. júl. 5. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm/de egyszerűen nem az a rámenős kedves típus hanem az a bunkózos vagyis nem tudom játszik azzal hogy fiatal vagyok sokkal nála!:S És kezdek magamba zuhanni nem akarok még pszihologushoz menni:S:S
2009. júl. 5. 11:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nehogy már még te menj orvoshoz!

Egyértelműen el kell küldeni.Én a szüleimnek mindenképp szólnék,lehet tudnának segíteni.Látom nagyon idegesít,ha már az orvost fontolgatod.

Beszélj a sráccal,mondd meg neki,hogy hagyjon békén.Ebből nincs más kiút.

2009. júl. 5. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen meg kell neki mondani,hogy takarodjon a közeledből, vagy ha nem teszi szólsz a rendőrségnek. És ha nem teszi tényleg szólj,mert ki tudja miért,de valahogy élvezi a te cseszletésedet. De mindenek előtt nyugodj meg.
2009. júl. 5. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Már én is voltam ilyen helyzetben. Az illető fiú totál rám volt kattanva és már kezdett egy kicsit megijeszteni. 4 évvel volt idősebb nálam. Ha megláttam a buszmegállóban képes voltam inkább a 2 órával későbbi járattal hazamenni minthogy találkozzam vele.

Aztán végül megelégeltem ezt az egészet és beszéltem vele. A szépszóból nem értett ezért megpróbáltam jóval durvábban... A megállóban mindenki ránk figyelt. Valahogy kiszépítve úgy hangzott, hogy a nemiszerve fogja bánni ha nem hagy békén. Azóta csak egyszer találkoztunk de rám sem mert nézni.

2009. júl. 5. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!