Nem tudom mi van soha nem volt még ilyen érzésem!? Aki tud kérem segítsen már nem bírom?
Ez olyan mint az Alkonyatban... De furcsa. Kivéve hogy...
Neked tetszik, vagy csak félsz tőle? Ha tetszik,ismerd meg közelebbről. De ahogy leírtad, nagyon titokzatos lehet ez a pasi..Ez szerintem nem rossz :P
Nehogy már még te menj orvoshoz!
Egyértelműen el kell küldeni.Én a szüleimnek mindenképp szólnék,lehet tudnának segíteni.Látom nagyon idegesít,ha már az orvost fontolgatod.
Beszélj a sráccal,mondd meg neki,hogy hagyjon békén.Ebből nincs más kiút.
Szia!
Már én is voltam ilyen helyzetben. Az illető fiú totál rám volt kattanva és már kezdett egy kicsit megijeszteni. 4 évvel volt idősebb nálam. Ha megláttam a buszmegállóban képes voltam inkább a 2 órával későbbi járattal hazamenni minthogy találkozzam vele.
Aztán végül megelégeltem ezt az egészet és beszéltem vele. A szépszóból nem értett ezért megpróbáltam jóval durvábban... A megállóban mindenki ránk figyelt. Valahogy kiszépítve úgy hangzott, hogy a nemiszerve fogja bánni ha nem hagy békén. Azóta csak egyszer találkoztunk de rám sem mert nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!