Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. napon vagyok 26 napos...

18. napon vagyok 26 napos ciklusaim vannak. Most elkezdtem vérezni alig észrevehető, csak egy kicsit olyan lett a tisztaságim. Nem piros inkább rózsaszines és nyúlós, mensi érzésem is van.Mi történik velem? Valaki segítsen légyszi!

Figyelt kérdés
Nagyon megijesztett, nem tudom mi lehet ez. Próbálkoztunk pé környékén, de gondolom ennek semmi köze ahhoz:( Mi lehet velem?
2008. nov. 6. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
81%
Igazán csak találgatni tudok, lehet ha sikerült a baba a beágyazódástól. Még nem volt ilyen nekem, így sajna csak ezt tudom írni mert olvastam hogy előfordul pé-kor és beágyazódáskor sőt amikor babás vagy és meg kéne jönnie. Azt viszont nem tudom hogy felfázás vagy egyéb más probléma okozhat-e ilyet. Reméljük baba lesz!
2008. nov. 6. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
Ez lehet peteérés,beágyazódás,vagy egyéb gondok miatt is.A nem várt napon tesztelj!
2008. nov. 7. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!