Mit lehet ez ellen tenni? Hosszú.
hohoo :D nyugi. képet küldhetsz, esetleg megmondjuk, hogy miszerintünk hogy nézel ki.
egyébként elég antiszoc lehetsz így a leírtak alapján, beszéltél már erről valakinek?
Szerintem nyugodj meg, ne depizz, ülj le és gondold át hogy mit csinálnál szívesen napjaid nagyobb részében és annak tanulj tovább, amit élveznél is. :) Ez nagyon fontos. És, ahova továbbmész, ott is biztos lesz olyan, akivel jól érzed majd magad. :)
A melegségedet te elfogadtad? Milyen a családod, ők hogy viszonyulnak ehhez? És a barátaid?
Mert, ha ez miatt aggódsz, akkor ezt is magadban legalább le kell rendezned, ha tényleg az vagy fogadd el magad így, ne a másik véleménye legyen a mérvadó. Sok homofób van, így jobb magadra támaszkodnod. Ajánlom a pride.hu-t ismerkedésre. :)
A kondiból nem dobnának ki, zenét a füledre, a többiek meg le vannak ejtve! ;) Ne ezen agyalj, menj az álmaid után. :)És még 1x, nyugodj meg! ;)
Gimnázium végeztével, 19 évesen nem kell még besz*rni. Előtted az élet, ha már most felmerül benned, hogy esetleg nincs rendben valami az életeddel, és ezt így meg is mered fogalmazni önmagadban, mint most tetted, nagy baj nem lehet. Én ilyen koromban borzalmasan sötét és elveszett voltam, azt bántottam meg, akit tudtam, semmi életcélom nem volt, de ez fel sem tűnt a sok elmebetegség mellett, amiket csináltam. Te lehet, elkerülheted, hogy megjárd a saját poklodat, ha úgy, mint most, odafigyelsz a valódi érzéseidre, nem elkendőzöd magad előtt. Legyél jóban magaddal, ez nagyon-nagyon fontos.
A pályaválasztás is fontos, ne olyat tanulj, ami egyáltalán nem érdekel, mert utána tényleg törölheted a s*ggedet a diplomáddal. Az iskola végeztével ugyanis senki nem fog elájulni egy papírtól, ahogyan sokan hiszik (hittem én is), sokkal fontosabb, hogy valóban jó legyél abban, amit tanultál. Folyamatos önképzés, tanulás megszokása, beépítése a mindennapjaidba - ezek miatt nem leszel céltalan, és nem válsz majd olyan napi 10 órában egy utolsó csicska helyen güriző robottá, ahol valami kisebbségi komplexusos senkiházi osztogatja neked az ukázt, amit kénytelen leszel lenyelni. Sok sikert, erőt kívánok az önépítéshez, személyiséged fejlesztéséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!