Mit lehet ez ellen tenni?
1.Képtelen vagyok másoknak elmondani a véleményem ha az negatív, mert félek, hogy megbántódnak, főleg azoknak akiket nagyon szeretek.
2. A másik, hogy ha valami nagyon bánt (elég lelkis vagyok), nem tudok róla beszélni senkivel, mert azonnal sírhatnékom támad. Elég ciki... 27/L
1.Nem biztos,hogy mindig meg kell mondani a másik embernek a negatív véleményedet,főleg,ha nem is kérdezi.Ha megkérdezi,akkor próbáld burkoltan,esetleg humorosan tálalni,hogy elfogadhatóbb legyen.
2.Sok ember először magában dolgozza fel a sérelmeket,és csak azután tud róla másokkal beszélni,amikor már kicsit távolabbról szemléli a történteket.
Én is ilyen voltam, hogy nem tudtam azoknak az embereknek rossz véleményt is mondani akiket szerettem, de rájöttem, hogy ha félek elmondani a negatív dolgokat is nekik vagy rájuk akkor nem is szeretem őket igazán és akkor ők is csak a pozitív oldalamat ismerik tehát nem a teljes egészemet, vegyél erőt magadon és teljesedj ki ez ügyben.:)) azon meg, hogy érzékeny vagy nincs szégyellni valód. valaki ilyen valaki olyan.és ebben az ügyben változni nem lehet...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!